SAP Extreme vinder i Kiel

Kieler Woche startede i går, og den traditionsrige indledende distance-sejlads, 28 mil langs fjordkysten til Eckersförde blev vundet af SAP Extreme sailing team.

17-06-2012 11:46 - Søren Øverup

Den danske båd som til dagligt deltager i Extreme Sailing Series, sejler også andre sejladser. I går blev det til en sejr i en distancesejlads som traditionen tro sejles for at markerer starten på Kieler Woche.

Det blev til en flot spiler start på fjorden, og de 28 mil blev tilbagelagt på sølle 2½ time. Det var en dag med fin luft, en smule sol, men også byger, som udfordrede sejlerne på dagen.

Sidste år lykkedes det aldrig at få afgjort "dysten" Danmarks hurtigste båd, mellem Carbon3 og SAP Extreme sailing - men i går måtte Carbon3 se sig slået af katamaranen, så indtil videre står det 1-0 i den dyst.

I disse LeMans tider hvor Audi dominerer totalt viser Audi også "flaget" i sejlsport. Audi er sponsor for transmissionerne fra Kiel.  Se live video fra Kiel , eller vælg en af de andre mange videoer, hvor man også får en fornemmelse af SAP's involvering med deres systemer i sejlsporten (eksternt link): her
 
 

3for69 2

 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

M-center
Leif Larsen Marine A/S - Vi søger brugte motorbåde, kabinebåde, speedbåde
Bluebay marine