Aalborg Regatta afholdes denne weekend.

Kæmpe havnefest i Aalborg

Aalborg Regatta er navnet på en ny havnefest i Aalborg. Aalborg kommer til at syde af maritime aktiviteter hele weekenden.

16-06-2012 08:00 - Trine Søe

Aalborg Havnefront lægger i denne weekend kaj til eventen Aalborg Regatta, der en maritim familiebegivenhed. Arrangement vil blandt andet byde på musikalsk underholdning, gøgl, et væld af vandaktiviteter, et legeland for børn og kulinariske oplevelser. Derudover sejles der matchrace lørdag og søndag for alle interesserede.

Aalborg Sejlklub tilbyder prøvesejlads

En af de aktive foreninger, der vil udbrede kendskabet til sejlsporten i forbindelse med regattaen, er Aalborg Sejlklub. Flere af klubbens medlemmer tilbyder at tage interessede personer med ud på en mindre sejltur.

Formand for Aalborg Sejlklub Steen Frederiksen fortæller, "Tilbuddet henvender sig til primært til folk, som ikke i forvejen sejler, men har en interesse for at komme i gang med at sejle. Vi har mange forskellige både med, så der kan prøves kræfter med både sejl- og motorbåde i forskellige størrelser. Hvis man har lyst til at komme ud og sejle, skal man henvende sig ved Utzon Museet på havnefronten, hvor vi holder til".

Mange flotte skibe lægger til kajs

På havnefronten bliver der flere store flotte skibe at se på, heriblandt sejlskibene Wylde Swan (Holland), Shtandart (Rusland), Jens Krogh, LOA, Livø, Grimsø og Bolette. Flere af skibene holder åbent skib, hvor der er mulighed for at komme om bord.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

1 Kommentarer

#1 - Sendt d. 06-16-2012 - Kl. 09:10 af Lars Jessen, Aalborg
Hvor er det fedt at bådmagasinet ikke glemmer de små sejlklubber rundt omkring, og også kan skrive om arrangementer som Aalborg regatta. Jeg er en af dem, der skal have gæster ombord på min båd idag, og det bliver spændende. Til jer andre, god weekend.
 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Køge Boat Center
Marineland
NEILPRYDE SAILS