Havnen i Skovshoved udvides med 225 pladser. Foto: Gentofte Kommune

Skovshoved havn udvides

Skovshoved Sejlklub og KDY kan glæde sig til at havnen i Skovshoved udvides med 225 plads i 2014. Den A.P. Møllerske Støttefond har doneret 25 millioner kroner til en udvidelse af Skovshoved Havn.

14-06-2012 12:10 - Trine Søe

De mange penge betyder, at havnen kan udvides med 225 nye havnepladser. Der har gennem længere tid været et ønske om og et behov for en udvidelse og modernisering af Skovshoved Havn.

"Det er med stor glæde, at vi har modtaget tilsagn fra Den A. P. Møllerske Støttefond om støtte til udvidelsen af Skovshoved Havn. Med sit særlige miljø, sin særlige placering og sin særlige udformning, er Skovshoved Havn hjemsted for mange maritime aktiviteter", udtaler borgmester i Gentofte Kommune Hans Toft.

havneplanskovshoved

Havnen udvides ud mod Øresund

Skal står færdig i 2014

Moderniseringen af havnen har stået på siden 2010, hvor Gentofte Kommune opførte fem nye klubhuse til Skovshoved Sejlklub, KDY og havnens øvrige søsportsklubber. Ifølge tidsplanen forventes udvidelsen af havnen igangsat i efteråret 2013, således at det nye havnebassin forventeligt kan tages i brug i foråret 2014.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Gnisten Marine
Gransegel
Volvo Penta Europe, Office Denmark