Martin Kirketerp yderst til højre ombord på Sanya

Martin Kirketerp skal undervise på Oure Big Boat Sailing

Aarhus sejleren Martin Kirketerp, der er en del af Volvo Ocean Race båden Sanya, skal undervise på Oures sommerkursus for sejlads med store kølbåde. Der er lagt op til en spændende uge på Oure.

13-06-2012 10:00 - Trine SøeKilde: Oure

Oure afholder i august måned sommerkurser i storbådssejlads. Kurset henvender sig til de sejlere, der gerne vil opnå erfaring med sejlads i store både med svingkøl, daggerbords, trimning via kaffemøller, håndtering af meget store sejl og indgå i en besætning på 15 mand.

Stærkt hold af undervisere

Oure har nu forstærket holdet af undervisere ved at få Volvo Ocean Race sejleren Martin Kirketerp med om bord. Derudover består underviserholdet af flere legendariske undervisere - blandt andet sejleren Jens Dolmer, der har sejlet Volvo Ocean Race om bord på Ericsson i 2007-2009. Bouwe Bekking, der har 5 Around the World Races i bagagen, og senest var han skipper om bord på Telefonica Blue i 2008-2009. Chresten Plinius har vundet Match Race Tour i 2003, og han står klar til at dele ud af sin viden.

Sejlads med de store både

Der bliver rig mulighed for at prøve kræfter med de store både, når undervisningen kommer til at foregå om bord på båden Big Challenge og Oures Match Race DS37ere.

bigboat

Der skal sejles i den 62 fods store Big Challenge

Ud over sejlads byder ugeprogrammet på foredrag, historisk kultur tur og flere forskellige aktivitetstilbud. Du kan læse mere om Oures Big Boat Sailing kursus her.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

1 Kommentarer

#1 - Sendt d. 06-15-2012 - Kl. 11:05 af Torben Ethelfeld
Man må håbe, at de herrer undervisere på kurset, er i besidelse af god og sikker advokatbistand, hvis Oure imperiet skulle falde tilbage til tidligere udført "alternativ" lønafregning og ansættelseskontrakt fortolkning. På de kanter er et ord, ikke altid et ord.
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Volvo Penta Europe, Office Denmark
Risbjerg
X-Yacht