Quantum udvider med ny mand i det Sønderjyske

Quantum Sails opgraderer med en kompentent mand i Sønderjylland. Med udgangspunkt fra Quantum Sails´ kontor i Flensborg, vil Flemming Djernæs tage sig af Als-området, den danske side af Flensborg Fjord og Aabenraa.

03-06-2012 12:00 - Trine Søe

Flemming Djernæs har 8 års erfaring fra Elvstrøm Sails, hvor han stod for privatkundemarkedet i DK og kontakten til de skandinaviske lande. Krisen sendte ham kortvarigt ud i ledighed, men den tidligere politimand er nu tilbage i sit gamle job, hvor han efterforsker østkriminelles forbrydelser fra basen ved politiet i Padborg. Flemming har en lang karriere som frivillig bag sig. På C.V.´et står bl.a. formand for OK-jolle klubben, kapsejlads- og næstformand i Sønderborg Yacht-Club. Han startede sejlerskolen i SYC og har selv været instruktør. Han er aktiv J80-sejler, og har erfaring med de fleste danske klassebåde.

Klar til at hjælpe sejlerne

"Flemming kender alt til de mange forskellige materialer indenfor moderne sejlproduktion. Om det er traditionel Dacron, lamineret sejldug eller de avancerede, computer-stringede Fusion M sejl, så kender han alle deres karakteristika. Han er god til at lytte til sejlernes behov, og kan forklare fordele og ulemper, så vi lader trygt vores kunder få vejledning til deres næste sejlkøb hos Flemming", siger Jan Hansen fra Quantum Sails.

"Jeg har savnet kontakten med sejlerfolket, der jo er et dejligt, positivt folkefærd. Derfor kunne jeg heller ikke modstå opfordringen fra Quantum Sails om at gøre dette "come-back." – Fremover dog kun på fritidssælgerniveau". udtaler Flemming Djernæs.

Flemming har kort køreafstand til Quantum Sails Flensborg-afdeling, hvor han får fuld adgang til Quantum Sails arkiver. Kunderne kan så glæde sig til at købe nye sejl med den lave tyske moms, hvis man selv vil hente dem i Flensborg.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 
 
 


Få Bådmagasinet til iPad!
For enkelt køb
klik her -
for 12 mdr. abonnement klik her.

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 

dit link til bådbranchen

Fribord- Udstyr til dig og din båd
Bluebay marine
Kolding Marinecenter - 1.300 kvm med bådudstyr