Reception for Mr. Yngling

Torsdag den 31. maj fra kl. 16-18 er der åben reception i Sandslottet på Skovshoved havn for alle, som gerne vil sige tak til Jørgen Ring for hans fantastiske indsats igennem 36 år som juniorleder.

24-05-2012 15:53 - RedaktionenKilde: Royal Sailing Academy Kongelig Dansk Yachtklub

"Vi håber at rigtig mange nuværende og gamle juniorer med deres forældre vil komme forbi" siger Christian Rasmussen, som har fået stafetten og dermed fremover står i spidsen for KDYs ungdomsarbejde i Skovshoved. Christian lover der er tændt op i grillen og noget godt at drikke for juniorer og seniorer.

I januar i år var Jørgen Ring i Australien med en stor gruppe nuværende og tidligere juniorer til VM i Yngling. Faktisk stillede Danmark med hele 6 både. Til gallamiddagen var der en overraskelse – et flot billedshow om Jørgen, som ved samme lejlighed meget passende fik tildelt æresnavnet "Jørgen R. Yngling", fordi Jørgen i Danmark og internationalt er kendt som "Mr. Yngling".

"Jørgen er en levende legende" siger Mads Larsen, en af de mange forældre, som er dybt taknemlige for den indsats, som Jørgen Ring har gjort og fortsat gør. Mads Larsen siger til slut. "Vi skal nok sørge for at det bliver en hyggelig reception og det bliver meget uformelt, så det er helt OK bare at komme mod slutningen, hvis nogle skulle være arbejdsramte".
 

4 for en hund 2015 300x250px

 
 

300

 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

 


Få Bådmagasinet til iPad!
For enkelt køb
klik her -
for 12 mdr. abonnement klik her.

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 

 

dit link til bådbranchen

Scandinavian Yacht Center Dragør
Green Sails
Baadhuset