De 3 glade Aarhus sejlere. Foto: Sailing Aarhus

Sailing Aarhus støtter unge sejlsportstalenter

Sailing Aarhus uddelte ved en reception mandag den 14. Maj 2012 legater til tre unge talentfulde sejlere fra Sailing Aarhus Fonden. Det er første gang, der udbetales støtte fra fonden, og de heldige modtagere var meget glade for tilskuddet til deres udenlandske aktiviteter.

15-05-2012 15:00 - Trine SøeKilde: Sailing Aarhus

Tre unge Aarhussejlere blev i går belønnet med legater fra Sailing Aarhus Fonden. RS:X sejleren Lærke Buhl-Hansen fra Århus Sejlklub modtog 4.000 kroner. Pengene skal gå til Lærkes træningsophold og VM deltagelse i Cadiz, Spanien. Egå-sejlerne Christian Guldberg Rost og Martin Aamann Jessen, der begge sejler Laser Radial, fik hver 3.000 kroner som støtte til et træningsophold. Ydermere skal de to drenge stå for etableringen af et samarbejde med en venskabsklub i Spanien. Idéen er, at spanske lasersejlere skal komme på udveksling i Aarhus og omvendt.

Sejlerne har vist selvstændigt initiativ

I motiveringen for tildelingen af støtte nævnte cheftræner Finn Beton, at alle tre modtagere har vist selvstændigt initiativ til gavn for deres træning og forberedelse til sæsonen. Sailing Aarhus Fonden er en relativ ny fond, der på nuværende tidspunkt kun råder over beskedne midler, der stor set bygger på private donationer. Det er håbet, at fonden med tiden bliver anerkendt, og at virksomheder og private vil se mulighederne i at støtte aarhusianske sejlsportstalenter.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Kaleche Smeden
Reese Marin  40 år med både - dit sikre valg !
Gori Propeller