Plantegning over Udbyhøj Lystbådehavn. Foto: Randers Kommune

Ny Havn i Randers Fjord - Udbyhøj Lystbådehavn

En ny lystbådehavn åbner i Randers Kommune. Det er fjordhavnen Udbyhøj Havn Nord, der er blevet udviddet med næsten 100 pladser. Havnen har også fået etableret to nye ydermoler.

14-05-2012 06:30 - Trine Søe

Den 20. maj 2012 indvies Udbyhøj Lystbådehavn officielt. Selvom havnen først indvies den 20. maj har mange sejlere allerede taget havnen i brug. Byggeriet af den nye lystbådehavn har kostet 30 millioner kroner. Der er blandt andet opført otte nye bådebroer, servicebygningeer og en flydeponton. Det er meningen, at den nye flydeponton skal anvendes som naturformidlingssted - en slags maritim legeplads for børn og barnlige sjæle. Her kan man fiske fra eller se nærmere på livet i vandet fra en vandkikkert.

Moderne havn

Havnen er også blevet udstyret med hotspot, så havnens brugere og gæstesejlere kan komme på internettet. Havnefoged Christian Heibel Godsk fortæller: "Det er yderst vigtigt for en moderne havn, at sejlerne også kan komme på internettet. Det gælder både for fastliggerne, men i særdeleshed også for gæstesejlerne. Vi glæder os til at vise den nye havn frem for sommerens mange gæstesejlere”.

ChristianHeibel

Udbyhøj Lystbådehavns nye havnefoged Christian Heibel Godsk

Visionen for Udbyhøj Lystbådehavn er, at havnen skal blive et godt sted at opholde sig for børnefamilier. Området omkring lystbådehavnen har blandt andet en nærliggende badestrand og en storslået natur.

 

 

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

1 Kommentarer

#1 - Sendt d. 05-14-2012 - Kl. 11:01 af Henrik Nivå
Det er dejligt med en ny haven, men hvis den er med pæle og krumme broer så er det en forbandelse for de fast liggende. For udvendigt på en krum bro kan de bredde både der kan komme ind mellem pælene ikke have plads til at være der, uden at ligge og gnubbe fendre med nabobådene. Venligst ingen krumme eller knækkede broer ude en løsning på problemet.
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Bluebay Marine
Raymarine
Scandinavian Yacht Center Dragør