Fokus på sikkerhed, det er lige i Bådmagasinets ånd. Åbent hus hos Pro-Safe 12. maj

En dag i bådenes tegn

Pro-Safe A/S slår dørene op og inviterer på en hyggelig dag i maritimt selskab, og holder åbent hus lørdag den 12. maj.

23-04-2012 15:14 - RedaktionenKilde: Pro-Safe, Korsør

Sejlere og vandsportsinteresserede bør ikke gå glip af dette arrangement, skriver Pro-Safe til redaktionen! Læg vejen forbi virksomheden i Korsør lørdag d. 12. maj. Alle er velkomne.

Pro-Safe fremviser bådnyheder og tilbyder sejlture i de hurtige RIB gummibåde på det smukke Korsør Nor.

I løbet af dagen vil der være konkurrencer og repræsentanter fra blandt andet Garmin, Raymarine og Yamaha. Der vil være rig mulighed for en god snak med disse eksperter, eller gode råd fra Pro-Safes egne serviceteknikere. Der grilles pølser, serveres drikkevarer og diskuteres sikkerhed til søs!

STOR KONKURRENCE – VIND SEJLKLAR GUMMIBÅD MED MOTOR - VÆRDI 8085 kr!

Deltag i lodtrækningen om en DINGO 240S Gummibåd med Yamaha M12 el-motor.

Fakta om Pro-Safe

Virksomheden blev grundlagt af Søren West i 1999. Vi er en handels- og servicevirksomhed i Korsør med ca. 15 ansatte. Hos Pro-Safe A/S er vi eksperter i gummibåde, såkaldte RIB's. Fra vores adresse i Korsør er vi involveret i en lang række projekter i det maritime og militære miljø. Sikkerhed til søs er noget der ligger os meget på sinde, og vi har et omfattende produktprogram af redningsveste, udstyr og beklædning til sejlere og dykkere.

Vores værksted, kontorer og lager ligger ned til Korsør Nor hvor vi har egen bådebro. Dette giver helt optimale forhold for reparation og testsejlads af både.

Læs mere om Pro-Safe her
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer