Klar til fest. Efter at have vundet det lokale Match Race

Vinden drillede - favoritterne missede

Match Race: Der var ikke meget luft på sundet i går lørdag, da Royal Sailing Academy afviklede det lokale klubmesterskab i Match Race ud for Skovshoved.- og efter præmieoverrækkelsen skulle der lige stryges en stander.

28-10-2012 14:04 - Redaktionen

Det var  Lucas Lier, der sammen med sit team med Konrad Florian, Frederik Lange, Lars-Peter og Hans-Cristian Rosendahl, der løb med sejren i det lokale Match Race "derby"  i RSA uden for Skovshoved.

De havde vundet deres tre sejladser da vinden forsvandt, og da den ikke dukkede op igen, var det nok til at løbe med titlen.

Og netop løbe, det skulle teamet også efterfølgende. Standerstryningsfest i nabo klubben Hellerup Sejlklub var næste punkt på dagens program.

Over 50 medaler denne sæson

I Hellerup Sejlklub var der over 100 sejlere samlet til årets standerstrygningsfest, og 29 af disse skulle hyldes. Faktisk har Hellerup Sejlklub i denne sæson vunder over 50 – jeg gentager lige halvtreds (!) medaljer, hvis alt tælles med inden for VM – EM og DM, ganske imponerende.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

5 Kommentarer

#1 - Sendt d. 10-28-2012 - Kl. 17:48 af Charlie
Var Feldt, Wibroe og Mohr med? Der må vist en være en bunke fine faktuelle fejl i denne artikel!
#2 - Sendt d. 10-28-2012 - Kl. 18:43 af Palle Bob
Ja, så kan I vist ikke længere holde fast i at I ikke er en KDY-site. To artikler om et klubmesterskab i en ud af 200+ klubber på samme weekend. Det må vist være agurketid - er der ikke sejlet i andre klubber denne weekend?
Back on topic - fandme flot af Hellerup Sejlklub. Kunne være interessant at høre hvad de gør i den klub for at det kan ske.
God vinter til jer alle. Palle Bob over and out!
 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Volvo Penta Europe, Office Denmark
Baadhuset
Dansk Marine Center A/S