Dyst ved årets Race Rigtig 2012. Foto: Per Heegaard.

KDY tilfreds med årets stævne

Race Rigtig 2012 - der var efterår, sejlads og hygge på weekendens program, da KDY afviklede efterårs klassikeren Race Rigtig. En tredjedel af stævnets både var fra udlandet - Anders Kristen fra KDY er godt tilfreds med den udvikling. *** se stort galleri***.

14-10-2012 17:40 - Trine Søe

KDY afviklede i weekenden årets Race Rigtig. Race Rigtig er en rigtig efterårs klassiker, og til trods for at sæsonen næsten er slut, stillede ikke mindre end 47 både op til start. De deltagende både var inddelt i fire forskellige løb.

Efterårsvejr

Lørdagens første sejlads startede i regn med springende vind. Senere klarede det dog en smule op til bygevejr og lidt friskere vind. Ind imellem kiggede solen frem - så det var rigtig efterårsvejr. Der blev sejlet tre sejladser lørdag. Sejladserne blev sejlet på en op/ned bane. Efter sejladserne var der fællesspisningen i klubhuset på Rungsted Havn.

lalalalal

Farr 400eren Santa fra Norge

Vinden sprang

Søndagen bød på to chikanesejladser. Vejret var en blanding af regn, opholdsvejr og mellemluft. Anders Kristensen fra KDY fortæller: "Vi havde problemer i søndagens sidste sejlads. Vinden sprang utrolig meget - jeg vil skyde på 30-40 grader. Det er problematisk, når bådene ligger og sejler på en chikanebane. Set i bakspejlet burde vi nok have sejlet dagens sejladser som en op/ned bane, ligesom vi gjorde om lørdagen".

Positivt med mange udenlandske både

Anders Kristensen udtaler til Bådmagasinet: "Det er alting ting, der kan gøres bedre. Men overordnet er vi tilfredse med årets Race Rigtig 2012. Vi fik nogle gode sejladser, der var spædende at sejle og se på. Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes os at tiltrække mange udenlandske både til stævnet. En tredjedel var udenlandske både. Jeg tror, at Big Boat Serien har bidraget positivt. De gode budskab har spredt sig ringe i vandet, og det er rart at se helt nye til årets Race Rigtig".

lala

KDYs Anders Kristensen er godt tilfreds med årets Race Rigtig

Se de fantastiske billeder i Bådmagasinets galleri.

Resultater Race Rigtig 2012

1. Løb

1. Visione 3.1 - Per Weiskvist - Kerteminde Sejlklub

2. Destin - Tore Kandahl - Asker seilforening

3. Next Level 2 - Frank Back Madsen - SKB

2. Løb

1. Han sen - Michael Møllmann - KDY

2. Sirena - Peter Buhl - KDY

3. Exolist - Thomas Taatø - Nivå Bådelaug

3. Løb

1. BM-Yachting - Peter Beck Mikkelsen - Flensburger Segel Club

2. Krackemut - Andersen Hansen - Malmö Segelsällskap

3. Sportsfreund - Axel Seehafer - SVH / SSCH

4. Løb

1. Miss Neil Pryde Sails - Peter Havn - Hellerup Sejlklub

2. X-café - Tommy Andersen - Kastrup Sejlklub

3. X-Tacy - Kim Fogde - Kastrup Sejlklub

Alle resultater kan ses her.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

6 Kommentarer

#1 - Sendt d. 10-14-2012 - Kl. 19:42 af Forundret
Hvad skete der med tarok. 3 DNE ???
#2 - Sendt d. 10-14-2012 - Kl. 20:41 af Kim Nielsen
Hvem vandt Elvstrøm spileren og sin skippers vægt i øl (adrrr, i gamle dage var det champagne) ?
#3 - Sendt d. 10-14-2012 - Kl. 20:55 af HenrikVJ
Stor tak til KDY og alle de frivillige for en god afvikling af sejladserne...det var en række gode og udfordrende sejladser, hvoir alle besætninger blev udfordretpå såvel manøvre som taktik.
Vi ses på vandet i 2013 :).

PS: Tarok DNE: Probmemer med målerbrev lørdag, Spiler (fra Elvström & Stelton) Han Sen og fadbamserne gik til Mads Christensen m.fl.
#4 - Sendt d. 10-14-2012 - Kl. 21:35 af Klavs Hansen
Jeg har bare været sofasejler i weekenden - flot dækning på sportsxstream.com. Flot galleri på baadmaganisinet.dk men tjek også Peter Gustafssons (blur.se) billeder her : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151323806245677.420518.66798180676&type=1&l=9b4bfba488
#5 - Sendt d. 10-15-2012 - Kl. 09:13 af Christian Jørgensen
Tak for indsatsen KDY, men hvor er det ærgeligt at I fastholder chikane banen søndag, når I ikke magter at lægge banen om når vinden drejer som forventet.

At sejle halvvind frem og tilbage er spild af god tid på vandet. Tag bestik af situationen og lav en bane der passer til forholdene. Eksempelvis op/ned baner om søndagen også. Så havde vi haft en super dag på vandet. Nu blev den sgu lidt æv-agtig. Ligesom banen. De sidste ti år jeg har sejlet chikane banen, har den været ok een gang, så drop den med mindre der er en 100% stabil vind, og dygtige banelæggere.

Vi ses desværre ikke næste år, med mindre i sænker ambitions niveauet med banen.

God efterårsferie, Christian
#6 - Sendt d. 10-21-2012 - Kl. 10:10 af Hans Nielsen
En nedgang på mere end 30 % i antal både. Det er da katastrofalt. At KDY skriver de er tilfredse kan kun undre. Med den tendens så lukker og slukker Race RigTig og KDY om få år, ligesom Sj. Rundt. Og problemet er det samme, manglende fokus på sejlerne og for meget fokus på format (eller mangel på samme)

Det er en skandale, og KDY fatter det ikke, men påstår at det er en succes......
 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Sunway Seatravel
Bluebay Marine
Sejl med Søassurancen Ærø