Skovshoved vinder for 3. år i træk

Kaløvig Bådelaug har netop afholdt Hold-DM for Optimistjoller, og konkurrencen var benhård mellem de mange dygtige hold. I holdsejlads dyster 4 sejlere på hvert hold om at opnå overtaget, og den vindende placerings-kombination i meget tæt infight.

09-10-2012 14:36 - RedaktionenKilde: Skovshoved Sejlklubs Optimistjolleafdeling

Efter en 3-0 afgørelse i finalen over Roskilde Sejlklub var det klart at Skovshoved Sejlklub for tredje år i træk har det stærkeste optimistjollehold.

I de sidste tre uger efter det individuelle DM blev afgjort, har A-sejlerne i Skovshoved Sejlklub målrettet træningen om holdsejlads, 3 gange om ugen med cheftræner Thomas Hedegaard. Træningen er foregået både på vandet og i klublokalerne. Holdsejlads er nemlig langt mere end gode starter og fart i båden. Kravet er masser af strategisk forståelse og indgående kendskab til hvorledes reglerne aktivt kan anvendes til sit eget holds fordel.

På baggrund af træningen blev holdet sat kort før Hold-DM. Det er en helt særlig glæde at kunne repræsentere sejlklubben og alle kammeraterne. Skovshoved Sejlklubs hold er også så stærkt netop fordi en større gruppe børn træner og udvikler sig sammen, og derfor er medaljerne til dels alle sejlernes fortjeneste.

Fed præmie

Sejlerne havde ikke sejlet sammen på hold før, og trænerens mål var klart og guleroden udlovet. Hvis sejlerne kunne samarbejde godt som et hold var det afsted til Gokart banen lørdag aften, og det kom de så - ubesejret efter de indledende sejladser halvvejs igennem stævnet. Igennem søndagens semifinale og finale gik samarbejdet bedre og bedre, og helt ekstraordinært afsluttede Skovshoveds hold den afgørende sejlads i finalen med alle at komme i mål før konkurrenterne.

Skovshoved Sejlklub blev repræsenteret af Cille Smedegaard, Sebastian Pieters, Victor Wantzin og Phillip Lyngbek med træner Kasper Alvin Paulsen, som var indkaldt til lejligheden da Thomas Hedegaard var på Bermuda og sejle på TRE-FOR Match Racing teamet.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300x250

 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Schultz Sejlmageri
Bluebay Marine
North Sails