Fredericias Borgmester Thomas Banke kigger tilbage på konkurrenterne

4 byer dyster i Match Race

Match Race - i morgen torsdag den 20. september dyster fire borgmestre og deres hold ikke på den politiske scene, men på kapsejladsbanen. Det er byerne Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle, der skal sejle mod hinanden i DS37'er.

19-09-2012 08:51 - Trine Søe

Sidste gang Borgmesterdysten blev sejlet var i 2010 i Kolding, hvor der blev dystet i Match28'er, og hvor Borgmester Thomas Banke fra Fredericia sejrede sammen med en medarbejder fra rådhuset og formand samt ungdomstræner fra byens sejlklub. Sejren indbragte et trofæ og medaljer og ikke mindst "håneretten" i de to næstefølgende år. I år sejles der i den lidt større båd - Match37 og med op til seks besætningsmedlemmer om bord. Det er Match Racing Denmark, der stiller bådene til rådighed for borgmestrene.

Der sejles Borgmesterdyst i farvandet ud foran "Fredericia C" i morgen torsdag den 20. september klokken 10.00. Der bliver kamp til stregen om at forsvare byens ære. Duellerne kan følges på tæt hold fra kajen, da der sejles på baner tæt på land.

Udfordringen at sammensætte sit hold

Borgmestrene skal selv sammensætte deres hold, der består af borgmesteren, en fra rådhuset, byens sejler, en fra sejlklub plus en lokal journalist. Især på byens sejler er der lagt op til den helt store dyst, idet Kolding stiller med OL-bronzevinder Allan Nørregaard, og Middelfart stiller med 17 årige Frederik Melson, der er Ungdoms Europamester og Danmarksmester i 29'er. Middelfart har også et es i ærmet i form af OL-guldvinder Thomas Jacobsen, der stiller som mand fra sejlklubben.

Program Borgmesterduellen

· Velkomst og introduktion kl. 10:00

· Øvesejlads i tildelt båd kl. 10:30

· Fælles frokost for alle indbudte samt pressen kl. 11:45

· Minimum 3 sejladser – alle mod alle kl. 12:30

· Præmieoverrækkelse kl. 14:00

· Afslutning kl. 14:15

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Vestfyn Autodele & Marinecenter
Green Sails
Dansk Marine Center A/S