Fra sidste års Harboe Cup. Foto: Per Heegaard.

Skælskør inviterer til Harboe Cup

Harboe Cup 2012 - så nærmer tiden sig årets Harboe Cup. Stævnet, som arrangeres af Skælskør Amatør-Sejlklub, afvikles den 29. og 30. september 2012. Harboe Cup har tradition for at samle mange sejlere fra hele Danmark.

18-09-2012 10:30 - Trine Søe

Om små fjorten dage går det løs i Skælskør med dette års Harboe Cup. Stævnet bliver i år Danmarksmesterskab for 505 joller, Tera joller og for Formula surfere. Skælskær Amatør-Sejlklub forventer omkring 300 deltagende joller.

harboe

Der var god vind ved sidste års Harboe Cup

Nye faciliteter

Sejlerne kan forvente et stævne med sædvanligt oplagte baneledere og hjælpere, som vil gøre alt, hvad de kan for, at et af årets sidste stævner bliver en god oplevelse. Sejlklubben har indenfor de seneste år, gennem en målrettet indsats, skaffet midler fra fonde og lokale virksomheder til etableringen af et nyt materielhus til joller, sejl og andet udstyr.

Se billeder fra Harboe Cup 2011

Under Harboe Cup forventer sejlklubben, at der er bedre plads på jollepladsen end normalt, da det nye matrielhus kan tages i brug. Ligeledes kan alle optimisterne, som sejler fra lystbådehavnen, benytte juniorafdelingens nye flydebro. Flydebroen er bygget af forældre og trænere, og den er finansieret af fonde.

Styr på banerne

I Kobæk vil surferne sejle på en bane tæt på land og med gode muligheder for en pause mellem sejladserne. De øvrige baner fordeles som normalt i Kobæk, så de mindste joller er tættest på land og søsætningen, og de større lidt længere mod nord/nordvest.

harboe2

Formula surferne samles i Skælskør, hvor de dyster tæt på stranden

Der tilbydes spisning lørdag aften, hvor der også vil være lodtrækningspræmier sponsoreret af de mange sponsorer omkring stævnet.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Sunway Seatravel
Scandinavian Yacht Center Dragør
Suzuki - Påhængsmotorer