Kraftig vind ved TORM Junior Grand Prix

Ved TORM Junior Grand Prix i Rungsted er der blevet sejlet få sejladser. Mange af de unge sejlere er lettere irriteret over en mindre heldig dommerpræstation, hvor de generelt har været forvirret over baneudlægningerne. Kraftig blæst har også påvirket sejladserne.

15-09-2012 18:58 - Trine Søe

Der har været masser af luft ud for Rungsted Havn i Øresund, hvor der i denne weekend sejles TORM Junior Grand Prix. Det har blæst en 8-14 m/s med helt op til 18 m/s i stødene.

Sendt på land

Dagen startede med at sejladserne for C-optimisterne blev udsat grundet den kraftige vind, og det endte med, at C-sejlerne slet ikke kom på vandet. B-optimisterne fik gennemført en enkelt sejlads, og blev derefter, efter noget ventetid, sendt på land igen. Feva og 420 jollerne fik begge gennemført en sejlads. Derefter blev også Feva og 420 jollerne sendt ind igen - det var  ikke muligt at gennemføre flere sejladser grundet vinden.

Plads til forbedringer

A-optimisternes felt er på 110 sejlere. Det lykkedes at gennemføre i alt to sejladser på de seks timer, optimistsejlerne var på vandet. Generelt var der stor frustration over den megen ventetid, men mest af alt over, at optimistsejlerne i dagens første sejlads ikke kendte banen. Selvom der er en lille nuanceforskel i de forskellige banernes mærker, var det ikke nok til, at de unge optimistsejlere helt præcist vidste, hvor banen lå. Her er virkelig plads til forbedringer, lød mange af de unge optimistsejleres udtalelser sidst på eftermiddagen.

Til trods for at der ikke er blevet afviklet flere sejladser i dag lørdag, ser mange af sejlerne frem til i morgen søndag, hvor vinden skulle løje en smule. I følge DMI skulle middelvindstyrken være på omkring de 5 m/s med stød på op til 10 m/s.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

DBC Marine
Marineland
Raymarine