Ho Bugt Sejlklub afholder Jysk Mesterskab i Wayfarer jollen.

Kom til Jysk Mesterskab i Wayfarer

Wayfarer - Ho Bugt Sejlklub afholder i weekenden d. 15.-16. september 2012 Jysk Mesterskab i Wayfarer jollen. Et kapsejladsstævne som tiltrækker dygtige sejlere fra hele Danmark.

06-09-2012 12:00 - Trine Søe

Der forventes stor deltagelse af Wayfarer joller, når Ho Bugt Sejlklub, i weekenden 15.-16. september, afholder Jysk Mesterskab i Hjerting. Dermed gentager klubben den store succes for andet år i træk. Allerede nu er der mange tilmeldte fra hele Danmark.

Kapsejladsen tiltrækker mange sejlere på grund af de meget særlige sejlerfohold, der er på Vestkysten og specielt Vadehavet. Tidevandet, som skaber kraftige strømme, og den ofte hårde og konstante vind, gør sejlerforholdene til noget særligt, hvor det er nødvendigt og altafgørende at der tages højde for disse vejrforhold under kapsejladsen.

Det sociale aspekt er vigtigt

Det er ikke kun det sportslige ved kapsejladserne som er i fokus, det er ligeledes det sociale aspekt mellem sejlerne og de deltagende sejlklubber.

wayfarer2

Der afholdes JM i Wayfarer jollen i næste weekend

JM afholdes over en hel weekend. Efter en hel lørdag på vandet, afsluttes dagen med fællesspisning og gode historier fra dagens kapsejladser. Søndag, imens der ventes på at tidevandet stiger, arrangeres der spændende ativiteter, såsom sæl safari i Ho Bugt og der serveres, tradition tro, Lottes Æblekage. JM lægger op til en weekend med sportslige udfordringer, sammenhold og samvær.

Kom gerne forbi...

Kapsejladserne sejles på Ho Bugt, mellem Langli og Hjerting, hvor der vil, for de sejlintereserede, være mulighed for at overvære de spændende sejladser fra strandpromenaden. Lørdag den 15. september starter første sejlads kl. 12.00. Søndag starter første sejlads kl. 13.00. Det vil ligeledes være mulighed for at få en snak med sejlerne sidst på eftermiddagen.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

ShipShape
Firetrace - Effektiv og Økonomisk Brandsikring
Nordship Yacht