Næste år skal der sejles en nations kapsejlads ved Bornholm. KDY er værter.

KDY søsætter Royal Ocean Cup

En kapsejlads, der er inspireret af Admirals Cup og Sardinia Cup er, hvad Royal Ocean Cup er. Det er KDY, der står bag den nye kapsejlads, der skal sejles ved Bornholm næste år.

02-09-2012 12:00 - Redaktionen

Til næste år den 9.-14. september 2013 skal der sejles en såkaldt Nations Cup i Østersøen ved Bornholm. Hvert deltagende land kan stille med to besætninger.

Der skal sejes i one-design båd og en og båd fra en respittklasse under Orci. Konkurrencen skal sejles på en kombination af bane- og distancesejladser. KDY regner med at have detaljer og en indbydelse på plads i oktober måned.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

3 Kommentarer

#1 - Sendt d. 09-03-2012 - Kl. 06:49 af Henrik Hansen
Hvor kan man læse mere om denne sejlads. Der står intet på KDY's hjemmeside. Og informationen her på minbaad er ganske begrænset.

Forsøgte også at kontakte nogle sejlervenner på Bornholm, men ingen kendte noget som helst til sagen, og var meget forundret.

Jeg læste første gang om historien på nogle norske sejlersites i sidste uge. Det er åbenbart vigitgere at holde udenlandske medier orienteret end danske.

Hvorfor er det sådan med KDY ?
#2 - Sendt d. 09-03-2012 - Kl. 08:29 af Webredaktør Trine Søe
Hej Henrik

Vi har fået bekræftet fra KDY, at det er sandt nok. De har dog valgt ikke at give flere oplysninger, før programmet er på plads. Vi skal nok følge op, når KDY er klar med flere oplysninger.

Mvh
Trine
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Marinelec.dk – Henning Wermuth / Marine Electronic
NEILPRYDE SAILS
Sejl med Søassurancen Ærø