Der dystes udfor Skovshoved Havn. Foto: Per Heegaard

Aschenbrenner direkte videre til semifinalen

Match Race - der sejles Danish Open ved Skovshoved denne weekend. Den unge Joachim Aschenbrenner har vundet alle sine matches ved den indledende Round Robin. Dermed er han videre direkte til semifinalerne, vi har talt med ham - læs interview. ***Opdateret med galleri***

25-08-2012 14:30 - Trine Søe

Joachim Aschenbrenner viser igen, at han kan sejle matchrace. Joachim og hans team har slået alle i gruppe B, og de er dermed direkte videre til semifinalerne. Svenskeren Björn Hansen har vundet alle matches i gruppe A, og han er dermed også direkte videre til semifinalerne.

Joachim Aschenbrenner udtaler til Bådmagasinet: "Det var lidt fedt. Vi er direkte videre, den korteste vej, det havde vi ikke regnet med. Vores mål var helt klart at nå semifinalerne, men at det skulle være direkte overraskede selv os. Det er også meget givende, at feltet er hårdere, end det plejer at være i Skovshoved".

Lokalkendskab er en fordel

Selvom vejret er gråt og trist i Øresund, har der været ret stabile forhold på banen. Vinden blæser fra en sydligretning med 5-7 m/s. Team Aschenbrenner skal ikke sejle mere i dag, og de går nu rundt på havnen og hygger sig inden aftens festmiddag.

Joachim fortæller: "Det har enorm betydning for os, at et så vigtigt stævne sejles i Danmark. For os har det den store fordel, at vi har lokalkendskabet - både i Øresund og på havneområdet, og det betyder altså noget, at vi kan sove i vores egne senge. Nu lader vi op til i morgen, hvor det går løs igen - og vi glæder os enormt".

Peter Wibroe, Rasmus Viltoft, Joachim Aschenbrenner og Björn Hansen dyster søndag.

Se Bådmagasinets galleri fra Danish Open 2012 her.

 

 

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
 



 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Volvo Penta Europe, Office Denmark
Firetrace - Effektiv og Økonomisk Brandsikring
Bluebay Marine