Der sejles dansk og tysk mesterskab i den kommende weekend i Sønderborg.

Fælles dansk/tysk mesterskab for X-79

X-79 - Sønderborg er i den kommende weekend vært for dansk og tysk mesterskab for X-79ere. Arrangørerne og de deltagende danske både håber på nuværende tidspunkt, at flere danske både vil melde sig til, så mesterskabet kan blive et officelt DM.

21-08-2012 07:00 - Trine Søe

X-79 klassen afholder DM fra fredag den 24. august til søndag den 26. august 2012. Stævnet foregår i Sønderborg og er både dansk og tysk mesterskab. Tyve både har allerede meldt deres ankomst til Sønderborg i den kommende weekend.

Fremgang i klassen

I Sønderborg er man begejstret for, at deltagerantallet er i fremgang, da det har været langt nede de sidste par år. Der er ingen tvivl om, at samarbejdet med den tyske X-79 klub, om et fælles mesterskabsstævne, er en af hovedårsagerne til den store fremgang. Af de tyve både, der er tilmeldt, er der elleve danske og ni tyske.

Samarbejde med tysk klub måske vejen frem

"Sønderborg Yacht Club har gjort et stort stykke arbejde med at arrangere stævnet, og få de to nationale klubbers ønsker til at gå op i en højere enhed", udtaler Christian Toft, formand DX79.

For X-79 klassen er det absolut en opmuntring, at der igen kan samles relativt mange både til et DM - specielt efter nogle år med meget få deltagere til DM, og måske vil idéen med et fælles dansk-tysk mesterskab blive fulgt op igen til næste år med en tysk klub som arrangør.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

First Marine Lystfartøjsforsikring
Engstrøm Biler og Både
Siim Båd og Motor A/S - Danmarks største bådcenter!