Vinden og forholdene ude på vandet har i den grad drillet sejlerne ved det års Watski2Star. Foto: Per Heegaard

Lang sejlads ved dette års Watski2Star

Watski2Star - 119 sømil var distancen i dette års Watski2Star, og det er meget langt, når vinden næsten ikke blæser. Sidste båd kom først i mål lørdag aften. ***OPDATERET MED RESULTATLISTE

19-08-2012 11:30 - Trine Søe

Lidt over otte lørdag aften gik den sidste båd i mål i dette års Watski2Star. Stævnet har i den grad været præget af manglende vind. Så det blev en meget lang sejlads for alle deltagende sejlere.

Svære forhold på vandet

Carbon3 blev første båd, der nåede Hundested, der er dette års pittstop. Klokken var 23.29, da Carbon3 sejlede ind i Hundested Havn. Ombord var Jesper Bank og Søren Gitz-Johansen, der var godt trætte og sultne. Næsten en time senere gik den første kølbåd i mål i Hundested. Det var MMM fra KDY med Chris Nørgaard og makker. Herefter kom kølbådene løbende, og alle sejlere var enige om, at forholdene ude på vandet var svære. Efter tre timers pittstop i Hundested måtte sejlerne igen på vandet for at gennemføre anden etape af kapsejladsen.

Carbon3 bliver første båd i mål og krydser mållinjen i Helsingør 07.19.11 lørdag morgen. Sidst båd gik over målstregen lidt over otte lørdag aften. Efter kapsejladsen ventede der alle sejlerne en stor fest.

En samlet resultatliste fra Watski2Star kan ses her.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

6 Kommentarer

#1 - Sendt d. 08-19-2012 - Kl. 14:56 af Caspar walther Larsen
Sejler de med en anden form for respit end normalt? Tænkte bare på hvordan det hang sammen at Carbon 3 var første båd over linien, kl. 07.19.11 mens sidste båd var inde allerede lørdag aften lidt over otte... Måske en ny måde at sejle på... Tankevækkende i hvert fald!
#2 - Sendt d. 08-20-2012 - Kl. 17:37 af Birgitte Søgaard
Sejladsen var også den sidste i Dansk 2 Star Mesterskabsserie, der består af både Classic Fyn Rundt, AFI Marine 2 Star og Watski 2 Star. Årets 2 Star Mestre blev Morten Galskov og Ken Lauritzen i Sutten. Skarpt forfulgt af Henrik Jørgensen og Jan Hansen i Xbox
#3 - Sendt d. 08-20-2012 - Kl. 18:40 af HenrikVJ
En stor tak til HAS og KDY for et godt stævne.

Der skal ikke herske tvivl om at maden i både Hundested og i Helsingør var gode... især gallamiddagen skilte sig ud med flot udsigt til Kronborg og god øl&vin af mærket adlibitum.

Glæder os allerde til at komme tilbage næste år... til bedre vind og hurtige og nøjagtige resultatlister:)

I kan på Dansk2Star på facebook se den komplette rangliste for Dansk2Star 2012 : www.facebook.com/groups/Dansk2Star/

Vi ses på vandet :)
#4 - Sendt d. 08-20-2012 - Kl. 20:17 af Theis
Som deltager kan jeg kun sige at det var en rigtig god event, men hvor er jeg ked af, at vi blevet opdelt i dem der ligger i Nordhavnen og dem der ligger i kulturhavnen.

Det er ikke godt nok. Pas nu godt på at I ikke ødelægger det grundlæggende koncept, med hygge og samvær. Jeg har talt med flere som ikke vil være med næste år, hvis konceptet ikke kommer tilbage til det oprindelige.

I vælger sælvfølgelig selv, men det ville være syndt hvis også Watski2Star går baglæns, når nu konceptet er så godt.

Håber vi ses næste år,

Mvh Theis
#5 - Sendt d. 08-21-2012 - Kl. 10:02 af Anders Kristensen, KDY
Overordnet set er vi tilfredse med Watski2star 2012, specielt set i lyset af de udfordrende forhold, men der er plads til forbedring.
Vi tog en chance og flyttede stævnet fra Nordhavnen til færgehavnen. Det blev ikke helt den succes vi havde håbet på. Ideen med at gøre det var at gøre sejlsporten mere synlig. På den måde var det en succes. Jeg har har svarede på mange spørgsmål fra "menig mand" om hvad der foregik i løbet af fredagen og lørdagen. Det skete ikke da vi lå i Nordhavnen. Når det så er sagt, så skal ske nogle dramtiake forbedringer omkring "færgehavnen", hvis vi skal gentage forsøget.
#6 - Sendt d. 08-21-2012 - Kl. 10:09 af Anders Kristensen, KDY
Overordnet set så er vi tilfredse med Watski2star 2012, omend der altid er plads til forbedringer.

Vi tog en chance ved at flytte fra Nordhavnen til Færgehavnen. Målet var at skabe mere synlighed og oplevelse ved de flotte rammer. Det var ikke helt den succes vi havde håbet på, da havnen og toiletfacilteterne ikke helt var til det. Men vi oplevede mange der kom og spurgte om, hvad der foregik, det kan jeg ikke mindes at i vi har oplevet tidligere. Men hvis vi skal gentage Watski fra Færgehavnen så skal der ske nogle dramtiske forbedringer, med hensyn til toiletter og broer. Det skal der ikke herske tvivl om
 

Julegave 330x275

 
 

300x250

 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

DBC Marine
Marinelec.dk – Henning Wermuth / Marine Electronic
Nordship Yacht