Vinden og forholdene ude på vandet har i den grad drillet sejlerne ved det års Watski2Star. Foto: Per Heegaard

Lang sejlads ved dette års Watski2Star

Watski2Star - 119 sømil var distancen i dette års Watski2Star, og det er meget langt, når vinden næsten ikke blæser. Sidste båd kom først i mål lørdag aften. ***OPDATERET MED RESULTATLISTE

19-08-2012 11:30 - Trine Søe

Lidt over otte lørdag aften gik den sidste båd i mål i dette års Watski2Star. Stævnet har i den grad været præget af manglende vind. Så det blev en meget lang sejlads for alle deltagende sejlere.

Svære forhold på vandet

Carbon3 blev første båd, der nåede Hundested, der er dette års pittstop. Klokken var 23.29, da Carbon3 sejlede ind i Hundested Havn. Ombord var Jesper Bank og Søren Gitz-Johansen, der var godt trætte og sultne. Næsten en time senere gik den første kølbåd i mål i Hundested. Det var MMM fra KDY med Chris Nørgaard og makker. Herefter kom kølbådene løbende, og alle sejlere var enige om, at forholdene ude på vandet var svære. Efter tre timers pittstop i Hundested måtte sejlerne igen på vandet for at gennemføre anden etape af kapsejladsen.

Carbon3 bliver første båd i mål og krydser mållinjen i Helsingør 07.19.11 lørdag morgen. Sidst båd gik over målstregen lidt over otte lørdag aften. Efter kapsejladsen ventede der alle sejlerne en stor fest.

En samlet resultatliste fra Watski2Star kan ses her.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

6 Kommentarer

#1 - Sendt d. 08-19-2012 - Kl. 14:56 af Caspar walther Larsen
Sejler de med en anden form for respit end normalt? Tænkte bare på hvordan det hang sammen at Carbon 3 var første båd over linien, kl. 07.19.11 mens sidste båd var inde allerede lørdag aften lidt over otte... Måske en ny måde at sejle på... Tankevækkende i hvert fald!
#2 - Sendt d. 08-20-2012 - Kl. 17:37 af Birgitte Søgaard
Sejladsen var også den sidste i Dansk 2 Star Mesterskabsserie, der består af både Classic Fyn Rundt, AFI Marine 2 Star og Watski 2 Star. Årets 2 Star Mestre blev Morten Galskov og Ken Lauritzen i Sutten. Skarpt forfulgt af Henrik Jørgensen og Jan Hansen i Xbox
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Sejl med Søassurancen Ærø
Køge Boat Center
ShipShape