DM i CB66 skal sejles i Skagen. Arkivfoto

DM på Danmarks top

CB66 - på fredag starter DS danmarksmesterskab for CB66 i Skagen. Det er Aalbæk Junior Sejlklub, der arrangerer stævnet på Danmarks top. Et sted mellem 20-30 joller forventes til start.

14-08-2012 14:25 - Trine Søe

Fra på torsdag og hele weekenden fyldes Skagen Havn ved auktionshallerne af CB66, der skal dyste om DM titlen. Stævnet også en del af Nordic Sailing League, og derfor vil stævnet have deltagelse af sejlere fra Sverige, Norge og Danmark. For de sejlere, der ligger i toppen af CB66 Nordic Sailing League, er det nødvendigt at deltage i alle stævner for ikke at miste topplaceringen.

Startskuddet til første sejlads går fredag over middag. Kapsejladsledelsen forventer at kunne gennemføre fem sejladser om fredagen, og i alt fjorten sejladser fordelt på lørdag og søndag. Der sejles i området syd for Skagen Havn - tæt på land, så interesserede kan følge sejladserne.

 

 

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

1 Kommentarer

#1 - Sendt d. 08-14-2012 - Kl. 09:47 af Jørgen Firben
Det er måske for meget at vente, at Bådmagasinets nyeste journalist skulle vide, at CB66 er en kølbåd. Men bliver artiklerne slet ikke kigget igennem af en redaktør?

Til gengæld kan Trine Søe sætte kommaer. Der kunne resten af redaktionen lære noget.
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Sejl med Søassurancen Ærø
Gori Propeller
Aalborg Yachtbureau