Femte store både er tilmeldt tredje stævne i Danish Boat Boat Series.

Storbådsstævne i Helsingør

I denne weekend afholdes Baltic Sea Challenge, der er et storbådsstævne. Baltic Sea Challenge er en del af Danish Big Boat Series. Serien består af fire stævner og sejles efter et pointsystemet, der skal tilsigte, at vinderen findes blandt de, der har deltaget i alle fire sejladser.

10-08-2012 06:30 - Trine Søe

Stævnet er et samarbejde mellem Helsingør Amatør Sejlklub, Swan Club Danmark, Helsingør Havne og Pantaenius. Det er et mål, at Baltic Sea Challenge skal blive et årligt tilbagevende stævne med fast base i Helsingør Havn. Arrangørerne ønsker at tiltrække større sejlbåde fra hele Nordeuropa - ligesom man kender det fra Kerteminde, hvor der blev afholdt Big Boat Challenge i Pinsen. Big Boat Challenge er også en del af Danish Big Boat Series.

Oplev de store både

Allerede i går torsdag ankom de første både til Helsingør, og de lægger til kaj ved Kulturværftet. Senere i dag ankommer de sidste både, der skal deltage i kapsejladsen. Blandt nogle af de tilmeldte både er: Tarok 7 (Swan 45), Soldier Blue (Xp 38) og Joki (Elan 410). I alt er femten både med tilhørende besætninger tilmeldt kapsejladsen. Der er åbningsreception i aften klokken 19.00.

Kapsejladserne vil foregå i farvandet syd for Helsingør. Det vil sige, at man kan se bådene fra land ved Snekkersten og Espergærde. Det er også muligt at følge både live, idet SportsXtreme vil dækker med live billeder fra vandet. Ud på eftermiddagen vil bådene sejle retur til Helsingør, hvor der er after sail på havnen. Her er mulighed for at se de store både og diskutere dagens sejladser.

Søndag sejles der igen kapsejlads, hvorefter vinderen af Baltic Sea Challenge kan kåres ud på eftermiddagen.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

4 Kommentarer

#1 - Sendt d. 08-10-2012 - Kl. 09:43 af Klaus
se mere her: http://balticseachallenge.dk/
#2 - Sendt d. 08-13-2012 - Kl. 13:02 af Frederik far Hansen
Noget nyt om stænvet?
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

X-Yacht
Hals Bådcenter
Kjøller - Komfortudstyr til lystbåde