Trines Tvangsarv, en Molich X meter, deltager også i dette års Watski2Star. Foto: Per Heegaard

Watski2star - arrangørerne har en plan B

Watski2Star - I morgen fredag går det løs med dette års Watski2Star. Der er foreløbig tilmeldt 89 både. OL-sølvvinderen Jonas Høgh-Christensen kommer og byder sejlerne velkommen. Manglende vind kan dog tvinge arrangørerne til at afkorte banen.

16-08-2012 13:00 - Trine Søe

På nuværende tidspunkt er 89 både med tilhørende besætninger meldt til dette års WatSki2Star. Det er lykkedes arrangørerne at få OL-sølvvinderen, Jonas Høgh-Christensen, til at komme og byde deltagerne velkommen fredag morgen. Her bliver det også muligt at stille ham et par spørgsmål.

Plan B

Efter velkomst og skippermøde skal sejlerne på vandet - første start, for de mindre både, er sat til klokken 11.00. Endnu engang har arrangørerne lagt udfordrende bane ud i Kattegat. Pitstoppet bliver i år i Hundested havn. Vejrudsigten lover ikke megen vind, og derfor har arrangørerne allerede en plan B i ærmet.

vind

Det tyder på under 5 m/s hele fredagen

Kim Dragstrup siger:"Vi vil i løbet af i dag tage stilling til, hvad vi gør i morgen tidlig. Holder vejrudsigten, er vi tvunget til at afkorte, eventuelt ved at kun gå rundt Hesselø, eller tage den noget kortere version direkte til Hundested for at kunne udnytte sø- og landbriser. Andre alternativer kan blive taget i brug".

Følg kapsejladsen

Bådmagasinet dækker sejladsen via vores CoverItLive modul. Flere deltagende både vil løbende berette, sender billeder og give os en update fra kapsejladsen.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Kjøller - Komfortudstyr til lystbåde
North Sails
Leif Larsen Marine A/S - Vi søger brugte motorbåde, kabinebåde, speedbåde