Laser joller på havnen i Aarhus. Foto: Sailing Aarhus

Åbningscermoni ved EUROSAF Youth Sailing

De bedste unge sejlere i Europa samles i Aarhus ved dagens åbningscermoni for EUROSAF Youth Sailing EM, Fem Aarhusianske sejlklubber arrangerer stævnet, hvor seksten nationer deltager med mere end 150 deltagere.

04-08-2012 09:30 - Trine Søe

Midt i al spændingen fra OL i London vil mange af de bedste unge sejlere i Europa samles i Aarhus for at konkurrere ved EUROSAFs Youth Sailing, Europa Championship, hvor sejladserne starter i morgen mandag den 6. august 2012.

For unge sejlere under 18 år

De deltagende lande sender deres ungdomssejere under atten år afsted for at konkurrere i forskellige discipliner - herunder piger og drenge single-handed og double-handed joller, samt sejlbrætter og high performance jolle. Bådene der sejles i er Laser Radial, International 420, RS: X windsurfing og 29er jollen.

Flere end 150 sejlere i langt over 100 forskellige både og bræter vil konkurrere de næste fem dage, hvor det afgøres, hvem der bliver kåret som unge mester af Europa i hver af de ovennævnte discipliner.

Følg med via TracTrac

En af nyhederne i år er, at bådene udstyres med TracTracs tracking system. Det betyder, at venner og familie samt andre interesserede kan følge sejladserne tæt via internettet. En helt ny sammenkobling med Facebook, gør det muligt for sejlerne at dele deres præstationer, mens de sejler på vandet med deres Facebook venner.

Se mere på stævnets hjemmeside her.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Kolding Marinecenter - 1.300 kvm med bådudstyr
Reese Marin  40 år med både - dit sikre valg !
Danae Yacht