Bouwe Bekking analysere Volvo Ocean Race i det seneste udgave af Bådmagasinet. Arkivfoto: Dave Kneale/VOR

Volvo Ocean Race 2011-12: Bouwe Bekkings analyse

Igennem ni måneder har vi fulgt Volvo Ocean Race tæt her på baadmagasinet.dk. Volvo Ocean Race 2011-12 er slut, og der er to år og fem måneder, sådan cirka, til det hele starter forfra. I det seneste nummer af Bådmagasinet gør vi status op, og kigger på den rutschetur jorden rundt, som det blev til i denne omgang.

03-08-2012 14:00 - Trine Søe

Det gør vi sammen med en mand, der har sejlet racet fem gange, to af dem som skipper: Bouwe Bekking er Bådmagasinets ekspertkommentator, og i bladet kommer han med sine ufiltrerede synspunkter på, hvad der gjorde vinderne til vindere og taberne til tabere i denne omgang Volvo Ocean Race.

Aarhus næste stop?

Vi taler også med den eneste dansker, der fik sat fødderne på dækket denne gang, Martin Kirketerp – og så ser vi nærmere på chancerne for at Aarhus kan blive vært for et stopover. Som kendt har de gået videre til næste runde i kvalifikationsprocessen, og vi taler med både Thomas Capitani fra Sailing Aarhus og Knut Frostad fra Volvo Ocean Race om sagen.

Læs meget mere i det seneste udgave af Bådmagasinet.

Køb online udgave - Du kan læse Bådmagasinet, hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Køb iPad magasin - Læs Bådmagasinet på din iPad. iPad magasinet downloades som pdf, der kan gemmes i iBooks app'en på din iPad.

Er du abonnent, logger du naturligvis bare ind her og læser artiklen, hvis ikke du lige har dit Bådmagasinet ved hånden.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 
 

300

 
 

KøbBådmagasinettiltablet oktober

 
 

Find-os-paa-facebook 1

 


Få Bådmagasinet til iPad!
For enkelt køb
klik her -
for 12 mdr. abonnement klik her.

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

ULLMAN SAILS DENMARK
Marinelec.dk – Henning Wermuth / Marine Electronic
Kolding Marinecenter - 1.300 kvm med bådudstyr