Kerteminde Sejlklub vinder den eftertragtede Guldpokal i Sandhamn.

Guldpokalen vundet af Kerteminde Sejlklub

Ved Gold Cup vandt Kerteminde Sejlklub den eftertragtede Guldpokal. Stævnet for Nordiske Folkebåde blev afholdt af Kongelig Svensk Sejlklub - KSSS - i sejlsportsmekkaet Sandhamn i Stockholms skærgård.

30-07-2012 15:30 - Trine SøeKilde: Ole Gorm Larsen

Ved sejladserne i Sandhamnn ved Stockholm har Per Buch, Per Puch og Hans Schulz i dag sikret sig den eftertragtede pokal til Kerteminde sejlklub. Det er anden gang, at den pågældende Kerteminde Sejlklub vinder pokalen.  Per, Per og Hans vandt også Guldpokalen til Kerteminde Sejlklub tilbage i 2006.

Spændende afslutning på stævnet

Inden den afgørende sejlads idag lå hele tre både à point. Hver med ni point efter fem sejladser. Kertemindebåden Geppeline vandt stævnet med en flot første plads i dagens og stævnets sidste sejlads. På andenpladsen kom den tyske båd Chiquita med skipper Christoph Nielsen. På tredjepladsen endnu en dansk båd - SIF fra Skælskør med Skipper Søren Kæstel.

Hvad er Guldpokalen?

Guldpokalen bliver betragtet som det fineste trofæ inden for folkebådsklassen. Det er en international pokal, og normalt bliver der kun sejlet om Guldpokalen i Danmark og Tyskland. Pokalen var udsat af den tyske senator Hagelstein som ønskede at fremme samværet mellem tyske og danske folkebådssejlere. Pokalen er en klubpokal, det vil sige, det vindende mandskabs klub er den egentlige vinder.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

M-center
Baadhuset
Schultz Sejlmageri