Søren Kæstel ligger umiddelbart bedst af de tre der har samme point på førstepladsen ved Gold Cup i Sandhamm. Foto: Arkiv

Close race ved Gold Cup

Folkebåd, Gold Cup: Hele tre både ligger a point på første pladsen. Kæstel fører i kraft af to førstepladser. Vi har modtaget denne lille status rapport.

28-07-2012 18:17 - Redaktionen

Fredag var vinden forsvundet lidt fra banerne, det betød også at danskerne var knap så dominerende. Dagens sejlads blev vundet af en tysker i en meget flot træbåd bygget i tresserne ved Lind i Middelfart, nummer to blev den anden Folkebåd der nogensinde er bygget SWE 2, Søren Kæstel blev nummer tre, Christoph Nielsen blev nummer fire.

I dag lørdag, var der lidt mere vind i første sejlads, men meget mere søgang, så det var ikke blevet nemmere!

Første sejlads vandt Søren Kæstel, nummer to blev Christoph Nielsen, med Per Buch fra Kerteminde som nummer tre. Anden sejlads blev vundet af Per Buch, med Christoph Nielsen på andenpladsen, Søren Kæstel blev en seks/otte stykker, men indtil videre Sørens fratrækker.

Disse resultater betyder at der er hele tre både med ni points!

Nummer et pga. to førstepladser Søren Kæstel, nummer to Per Buch også med to førstepladser, men med en 11. plads som fratrækker, nummer tre også med 9 points, Christoph Nielsen uden førstepladser, men med en fjerde som det dårligste!!!

Det hele afgøres i morgen

Søndag sejles kun én sejlads, og den bådr kommer først af de tre førende både, og samtidige er i top fire - har vundet årets Gold Cup. Det bliver spændene, og vejret er nok som det har været hidtil. Sol og mellem to og 10 m/s.
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Køge Boat Center
Risbjerg
ROLLY TASKER SAILS - Prisvenlige, stærke og lethåndterlige