VM 505 rapport - sidste og afgørende sejlads

VM 505 - VM for 505 jolle er nu slut, og sidste sejlads betød som bekendt ændringer i toppen, så vi fik en dansk verdensmester og en dansk sølvmedalje. Jørgen Bojsen-Møller har sendt Bådmagasinet følgende beretning fra sidste sejlads.

28-07-2012 13:14 - Trine SøeKilde: Jørgen Bojsen-Møller

Inden sejladsen førte Kellner/Schöler med 7 points over Saugmann/Görge, mens vi på tredjepladsen havde 12 points op til førstepladsen.

Kellner/Schöler laver en perfekt fri start, efter "haren" har sejlet 5:30 af de syv minutter. Saugmann/Görge starter cirka et halvt minut senere, mens vi starter allersidst i gaten, begravet i en stor klump både. Heldigvis kommer vi hurtigt fri og kan sejle fuldt.

Vinden drejer

På krydset drejer vinden til højre, og det koster dyrt for de tidligt startende. Ved første mærke er Saugmann/Görge nummer tre, mens vi er meget lettede over at runde som nummer fire. Kellner/Schöler runder i 20erne, og da de senere ryger ned i halvtredserne ser det rigtigt godt ud med danske øjne.

VM guld og sølv til Danmark

Gennem sejladsen kommer vi op på andenpladsen, mens Saugmann/Görge beholder deres tredjeplads, og der er rigeligt godt nok til at vinde verdensmesterskabet.

Vores andenplads i sejladsen giver os lige nøjagtigt sølvmedaljen. For at fuldende den danske succes vinder Nikolaj Buhl på 13. pladsen præmien for bedste rorgænger under 21 år.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 
 
 


Få Bådmagasinet til iPad!
For enkelt køb
klik her -
for 12 mdr. abonnement klik her.

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 

dit link til bådbranchen

Reese Marin  40 år med både - dit sikre valg !
Topdanmark - Bådforsikring til fast lav pris
Kolding Marinecenter - 1.300 kvm med bådudstyr