Cille Smedegaard (foto), Hans Frederik Klint og Sebastian Yde Hedegaard sejlede sig til en VM-billet via Open Week for Europajoller. Cille kommer direkte fra Optimistjollen – det er flot at Cille allerede er med til VM.

Tre danske sejlere fik billet til VM

Europajolle Open Week: "Europajolleklassen har mange gode traditioner" fortæller Michael Cholewa, formanden for Europe Class Denmark og fortsætter "det er en klasse hvor mange får udfordringer, lærer meget og får gode oplevelser".

23-07-2012 16:28 - RedaktionenKilde: Pressemeddelelse fra Europeclass Denmark. Foto Christian Rindom

 

Det er en stor udfordring at blive udtaget til VM blandt de 107 danske sejlere, der deltog i udtagelsessejladserne. Der har været benhårde udtagelser over fire stævner, med i alt 27 sejladser. Her udtages de 12 drenge og 12 piger der skal repræsentere Danmark til VM.

VM afholdes i år i L'Escala, nord for Barcelona i Spanien. Ugen før VM er der altid "Open Week" hvor alle kan stille op – og dermed kan familierne planlægge et sommertogt længe før ranglisten er færdigsejlet.

"Open Week er en ekstra mulighed for at komme til VM" fortæller Christian Rindom, en af de populære og dygtige trænere. Her får de, som ikke har kvalificeret sig, chancen for at sejle sig til en VM-billet.

I år lykkedes det tre danske sejlere at få en VM-billet via Open Week; Cille Smedegaard, Hans Frederik Klint og Sebastian Yde Hedegaard.

Open Week blev desuden kanon opvarmning for mange af de andre danske sejlere bl.a. Annette Lundø som fik en flot anden plads blandt de mange dygtige piger fra hele Europa.

"Jeg sejler Europajolle igen, fordi det er rigtig sjovt, og der er godt kammeratskab" siger en glad Annette Lundø, der har været et halvt år i Shanghai for nyligt.

I alt deltog over 100 både i Open Week. Inklusive de tre ekstra danskere er der er nu tilmeldt 159 sejlere til VM.

Læs mere på www.europeclass.dk

Billede 2 - Annette Lundoe - silver - open week

Annette Lundø har tidligere sejlet Europajolle i mere end 5 år, men har boet et halvt år i Shanghai. Nu er Annette stærkt tilbage. Her får hun 2. præmie til Open Week. Foto: Christian Rindom

 
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Fribord- Udstyr til dig og din båd
Dansk Marine Center A/S
Vestfyn Autodele & Marinecenter