De danske Europajollesejlere ryddede en stor del af præmiebordet. Her Frederik Rask som vandt Vintage Cup for drengene på Comosøen. Foto: Helle Bech Sørensen

Unge Rask vandt E-jolle Vintage Yachting Games

Igen i år var der "Vintage Yachting Games". Denne gang blev stævnet afholdt på Comosøen, og så med en dansk vinder.

22-07-2012 21:32 - RedaktionenKilde: Pressemeddelelse fra Europeclass Denmark

 

Ud over klassikere som Drager, Soling, Flying Dutchman og f.eks. 5.5 metere, så var Europajoller inviteret med til et stort anlagt stævne for tidligere OL-klasser.

Danmark havde fået invitation til tre drenge og tre piger – og stillede med de bedste fra ranglisten.

Desuden fik veteranen og træner Søren Johnsen et wildcard, og deltog for en gang skyld selv – og gav samtidig gode råd videre.

Der deltog i alt 30 dygtige sejlere – og Danmark tog godt for sig på præmiebordet.

Hos pigerne blev Anne Line LyngsøThomsen en flot nr to foran VM-sølvvinder 2011 Anna Livbjerg som blev nr tre. Endnu et ungt talent, Trine Bentzen snuppede fjerde pladsen.

Hos drengene vandt Frederik Rask fra Danmark – a point med Sverre Reinke fra Tyskland, med Jacob Cholewa på tredje pladsen.

Billede 1 Como Europajolleholdet

De danske sejlere klarede sig rigtig flot. Her venter de på vind ved Comosøen. En anden dag kom der en skypumpe, men heldigvis nåede sejlerne ind denne gang. Foto: Helle Bech Sørensen

De danske sejlere tog direkte videre fra Comosøen til L'Escala nord for Barcelona i Spanien hvor der lige nu sejles VM. Første konkurrence her er "Nations Cup", et hold-VM hvor Danmark ofte har klaret sig godt.

"Vintage Games er kommet for at blive – der arbejdes på at det gennemføres hver fjerde år, og desuden måske en Vintage Cup årligt" fortæller Søren Johnsen med begejstring og fortsætter "det var et rigtig hyggeligt stævne med gensyn af mange internationale topsejlere".

Læs mere på www.europeclass.dk
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Scandinavian Yacht Center Dragør
Fribord- Udstyr til dig og din båd
Walsteds Baadeværft