ISAF Youth VM sejles i Dublin, Irland. Foto: ISAF

Status fra ISAF Youth VM

ISAF Ungdoms VM - ISAFs ungdoms VM er i fuld gang i Dublin, Irland. Vi tager en status for at se, hvordan de går med de danske ungdomssejlere.

20-07-2012 10:30 - Trine Søe

Tvillingebrødrene Daniel og Nicolaj Bjørnholt Christensen stiller op i katamaranen SL16. Sidste år vandt Daniel og Nicolaj fra Svendborg Sunds Sejlklub en sølvmedalje. Målet i år har været klart for brødrene, de ville have guldet med hjem. Desværre ser det ud til ikke at lykkedes, idet Nicolaj og Daniel forløbig er placeret på en 4. plads med 51 points. Nummer tre har 38 point, så der er langt op. I dag fredag sejles de sidste sejladser.

Laser - Tobias Hemdorff uheldig

I Laser Radial stiller Danmark med Céline Behr Carlsen fra KDY. Cèline ligger på en forløbig 17. plads, og er reelt udenfor medalje chance. For drengene sejler Tobias Hemdorff fra Kaløvig Bådelaug for Danmark. Desværre har Tobias ikke været for heldig, da han bliver diskvalificeret i fjerde sejladser. Derudover bliver Tobias straffet med to gange 59 points for at overtræde startlinjen før tid, efter det sorte flag er blevet sat. Ikke ligefrem Tobias' heldigste stævne til dato, og det betyder, at han forløbig ligger på en 38. plads.

29'er

Frederik Just Melson og Marcus Oliver Nielsen stiller op i den hurtigsejlende 29'er. Parret ligger på en forløbig 18. plads.

ISAF Youth VM slutter i dag fredag, når de sidste sejladser er sejlet.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 
 

300

 
 

KøbBådmagasinettiltablet oktober

 
 

Find-os-paa-facebook 1

 


Få Bådmagasinet til iPad!
For enkelt køb
klik her -
for 12 mdr. abonnement klik her.

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Volvo Penta Europe, Office Denmark
Baadhuset
Bluebay Marine