Sejlerskole Cup 2012 sejles i H-både. Her dejligt arkivfoto fra stævne på Silkeborg søerne, netop i H-båd.

Ny kapsejlads for sejlerskoler

Sejlerskole Cup: Alle danske sejlerskoler, der er medlem af Dansk Sejlunion, får nu mulighed for at dyste imod hinanden i Sejlerskole Cup. Lørdagen den 15. september 2012 stiller Kerteminde Sejlklub H-både til rådighed for sejlerskolerne.

23-07-2012 07:00 - Trine Søe

Danske sejlerskoler har nu muligheden for at konkurrere mod hinanden i en fleetrace-kapsejlads på en op/ned bane, når Kerteminde Sejlklub afholder den første Sejlerskole Cup i samarbejde med Dansk Sejlunion. Der sejles i H-båd, der stilles til rådighed af Kerteminde Sejlklub.

Et hold skal bestå af tre personer, elever og instruktør. Man kan som sejlerskole godt tilmelde mere end et hold. Planen er at inddele feltet i forskellige niveauer, så det bliver sjovt for alle. Det betyder, at man kan vælge at sejle med eller uden spiler.

Sejlerskolerne skal lære af hinanden

Det bliver Kerteminde Sejlklub, der lægger både og klub til den første Sejlerskole Cup. Da det er første gang, at arrangementet afvikles, håber Kerteminde Sejlklub, at andre sejlerskoler vil støtte op idéen. En del af idéen er også, at sejlerskolerne skal få glæde af hianden, udveksle erfaringer og opbygge et socialt netværk.

Sejlerskole Cup afsluttes med en hyggelig grillaften, hvor alle de deltagende sejlere kan mødes til social hygge og tale om dagens sejladser.

Seneste tilmelding til arrangementet er den 24. august 2012.
 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

ShipShape
ULLMAN SAILS DENMARK
Reese Marin  40 år med både - dit sikre valg !