Den danske besætning med Mikkel Winston, Frederik Løppenthin og Tobias Nittegaard, satte en stærk slutspurt ind og vandt bronze. Foto: Per Heegaard

EM Yngling: Guld og sølv til Holland - Dansk bronze

Yngling: *** OPDATERET*** Nu med fotogalleri fra lørdagens sejladser af Per Heegaard

Lørdag sluttede Ynglinge European Championship med sidste sejlads i silende regn og tordenvejr. Hollandske både på de to første pladser - bronze til Mikkel Winston 

14-07-2012 22:13 - RedaktionenKilde: Sailing Aarhus/Louise Lander Andersen (fotogalleri Per Heegaard)

 

Præmieoverrækkelsen blev udsat noget tid på grund af fortsat silende regn over Aarhus. Stævneleder, Per Hjerrild og Baneleder, Troels Wester-Fischer gjorde status på stævnet og præmierne blev ved 4-tiden, endeligt overakt.

medste pigehold mille 5783-4

Flot  præmie til den danske besætning fra Kongelig Dansk Yachtklub, DEN 4 med Mille Brandt Jensen, Stine Carlslund Jensen og Sarah Maria Sander, for bedste rene kvindelige besætning.

Dernæst fik den bedste tredjedel af de deltagende besætninger, overrakt en flot erindringsgave for deres indsats under Yngling EM 2012 i Aarhus.

Dansk bronze

Så blev det endelig tid til den egentlige præmieoverrækkelse med de tre bedst placerede besætninger.

På en første plads fik vi den hollandske besætning i NED 336 med Sander Zwanenburg, Diederik Kuiters og Reinier Tromp fra Yngling club Holland/kws, som lagde sig i spidsen på første race. Nummer to blev endnu en hollandsk besætning, NED 355 fra KWS med Maarten Jamin, Jaap Smolders og Menno Berens der indtog anden pladsen i går. På en tredje plads fik vi en dansk besætning fra Nivå i DEN 203 med Mikkel Winston, Frederik Løppenthin og Tobias Nittegaard.

Den danske båd, DEN 199 fra Hellerup Sejlklub, som hele stævnet har været med fremme, blev hentet i går, og er rykket fra en anden til en fjerdeplads, mens DEN 64 fra Herslev Strand Sejlklub er a-point på femte pladsen.

de lokale helte 5792-2

De unge lokale helte fra Marselisborg Sejlklub, DEN 207 med Rasmus Bjerre Knudsen, Anders Bigum Johansen og Emilie Popp, fik en rigtig flot 10. plads og viste dermed fanen på hjemmebane.

Se fotogalleri fra Per Heegaard her

Se de samlede resultater her

2012 Yngling European Championship er arrangeret af Sailing Aarhus i samarbejde med Marselisborg Sejlklub og Marselisborg Havn. Yngling-EM gennemføres med støtte af Aarhus Kommune, Sport Event Denmark, Henri Lloyd, Canon, Pantaenius, Doyle Sails, Premium Beer og Aarhus Havn.

Yngling-EM er det andet, større internationale stævne afviklet af Sailing Aarhus i 2012. I juni blev der afviklet Soling EM i Kaløvig og til august afvikles henholdsvis EUROSAF Youth Sailing European Championship og 2012 Aarhus Sailing Week/Aarhus Olympic Autumn Regatta – begge i Aarhus. I 2013 er Sailing Aarhus værter for 29er World Championship og 49er/49erFX European Championship.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

John Mast
ShipShape
Sejl med Søassurancen Ærø