Team Ebler vinder i Slovenien

Mads Ebler og team vinder i Slovenien

Otte hold, der repræsenterede i alt fem nationer deltog i Slovenien Match Race Cup, der er et ISAF Grade 2 stævne. Stævnet blev afholdt i den slovenske by Izola. Mads Ebler og team repræsenterede Danmark.

25-06-2012 15:00 - Trine Søe

Til trods for at udsættelsesflaget hang truende hver morgen, lykkedes det arrangørerne at gennemføre hele programmet. De første to skippere til at forlade scenen var Szymon Syzmik (POL) og Felix Oehme (GER), mens danskeren Mads Ebler og svenskeren Viktor Ogeman avancerede direkte til semifinalerne med 7 og 5 sejre ud af syv mulige. Resten af besætningerne var nødt til at kæmpe for de resterende to kvartfinale pladser.

Intense sejladser

Semifinalerne kom i gang om søndagen med en stabil 8 kobs vind fra nordvest. Der var på forhånd lagt op til tætte intense sejladser. Ebler skulle dyste imod polakken Rafal Sawicki. Sawicki kom bedst fra start, men Ebler hentede ham på andet kryds og passerede målstregen foran sin rival.

img 0413 copy

Eblers team var suveræn i Slovenien

Efter nederlaget Sawicki mødtes Dejan Presen i en dyst om tredje pladsen, mens alles øjne var rettet mod Ebler og Ogemans endelige duel. De nordiske konkurrenter havde nogle voldsomme dueler og nære øjeblikke, men Ogeman trusler varede ikke længe. Den forsvarende mester Mads Ebler var simpelthen uovertruffen.

Rart at vinde

Mads Ebler udtaler: "Målet var klart fra begyndelsen, vi ønskede at vinde. Jeg merer ikke. at konkurrenterne var så dårlige. Faktisk havde vi et par nære løb, der kunne have gået begge veje. Det er rart at vinde alle de kampe, men de andre hold gjorde også meget godt". Det er Mads Eblers anden SMRC titel.

Resultat, Slovenia Match Race Cup 2012

1. Mads Ebler (DEN)

2. Viktor Ogeman (SWE)

3. Rafal Sawicki (POL)

4. Dejan Presen (SLO)

5. Vesna Dekleva Paoli (SLO)

6. Gorazd Rajar (SLO)

7. Felix Oehme (GER)

8. Szymon Syzmik (POL)

9. Przemek Tarnacki (POL)

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300x250

 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Aalborg Yachtbureau
ShipShape
Marinelec.dk – Henning Wermuth / Marine Electronic