Team Ulrikkeholm træner hårdt op til VM

Der sejles VM i Matchrace for pigebesætninger den 25.-30. juni i Göteborg, Sverige. Team Ulrikkeholm er allerede i fuld gang med træningen til stævnet.

31-05-2012 09:00 - Trine Søe

Danmarks højst placeret matchrace pigebesætning bestående af Camilla Ulrikkeholm, Cristel Teglers og Helle Jespersen er i gang med intensiv træning til vands og fysisk træning på land. Pigerne vil være kampklar til VM sidst i juni måned. Den samlet vægt for de tre piger er lige præcos på det tal som Elliott klassens regler har bestemt.

Klar til VM, men ikke OL

Når VM sejles i Göteborg deltager 16 af de bedste placerede kvindelige besætninger taget fra ISAFs liste. Team Ulrikkeholm ligger nummer 13 på denne liste, og er dermed det eneste danske hold, der skal sejle VM. Til VM skal pigerne blandt andet møde 11 andre hold, der skal med til sommerens OL i London. Til OL i London dyster 12 teams mod hinanden. Team Ulrikkeholm skal ikke repræsentere Danmark ved OL, der sejles i Weymouth - det skal Lotte Meldgaard, Susanne Boidin og Tina Gramkov, der ligger nummer 23 på ISAFs liste.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

ShipShape
Bluebay Marine
First Marine Lystfartøjsforsikring