Gode ideer og med fokus på bredden, håber Fredericia- og Middelfart sejlklub i samarbejde med Elvstrøm Sails på at få flere på vandet.

Fornyelse, med fokus på bredden

Elvstrøm Sails 2-Star Cup: For femte år i træk byder Middelfart og Fredericia Sejlklub velkommen til 2Star Cup i det skønne sejlfarvand Lillebælt.

28-05-2012 10:09 - RedaktionenKilde: Rune Drasbæk Dorow, Kapsejladsformand Middelfart Sejlklub

2 mandssejladsen er ca. 37 sm. hvor der sejles fra Middelfart rundt om Årø, Bågø og Brandsø.

Sejlsport handler ikke kun om intense kampe på vandet for ivrige kapsejlere, men også om sociale og sejlorienterede oplevelser for alle sejlinteresserede uanset niveau.

Med det i tankerne har Middelfart og Fredericia Sejlklub igen i år arrangeret kapsejlads som er åbent for stort set alle både (dog er der et minimumskrav til båden størrelse som fremgår af stævnet hjemmeside) uanset om det er en toptunet racer, turbåd eller "flydende luksus sommerhus"

Bådene opdeles utraditionel efter cruising el. performance både, og efter hvilken type sejlføring man ønsker at anvende. I år vil der igen være specielle løb for både der ikke har målerbrev til kapsejlads. Med denne bredde inddeling har vi valgt, at starte bådene efter respit, i stedet for samlet start.

Dette gør, at selv utrænede kapsejlere har mulighed for, at lave en god start uden, at skulle kæmpe om pladsen i et tæt felt. Yderligere har det den fordel, at man let kan se sin placering i sejladsen hele vejen rundt, idet alle både i princippet burde gå i mål samtidig. Dvs at jo tættere man kommer på mål, desto mere vil alle bådene samle sig, og give et flot syn til folk som befinder sig på Middelfart Marina, hvor bådene tages i mål.

Når alle bådene er taget i mål vil der efterfølgende være præmieoverrækkelse, blandet med social samvær. Traditionen tro, er der også masser af lodtrækningspræmier således, at ikke kun vinderne går hjem med fyldte lommer.

Elvstrøm Sails går aktivt ind som sponsor

Et nært samarbejde imellem Middelfart Sejlklub, Fredericia Sejlklub og Elvstrøm Sails A/S har resulteret i det meget spændende og nytænkende projekt.

Jesper Bank – Fredericia-Dreng – Teknisk Direktør hos Elvstrøm Sails A/S ogdobbelt Olympisk Guldvinder siger: "Vi vil have flere ud at sejle, og specielt de mere tur-prægede både skal aktiveres. Der er absolut ingen grund til at snyde sig selv for nogle spændende og lærerige oplevelser" udtaler Jesper og fortsætter "Det kræver blot at der tænkes lidt anderledes og konstruktivt fra de arrangerende klubber, og det er absolut tilfældet her"

 Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300x250

 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Dansk Marine Center A/S
Køge Boat Center
Leif Larsen Marine A/S - Vi søger brugte motorbåde, kabinebåde, speedbåde