Speed Cup er et nyt stævne ved Faaborg. Foto: Faaborg Sejlklub

Nyt kapsejlads-stævne i Faaborg - Speed Cup

Et nyt kapsejladsstævne, der får navnet Speed Cup, ser dagens lys i weekenden 16.-17. juni i Faaborg. Der er tale om et kølbådsstævne, hvor alle kan være med, da der sejles på op-ned baner. Alle tiders chance for at 'tune' og træne til sommerens sejladser eller bare få nogle dejlige stunder på Hansebugten i det sydfynske øhav

15-05-2012 06:30 - Trine Søe

Nu kan klassebådene træne deres besætning og trimme båden op til de forskellige mesterskaber i sommerens løb, når der sejles på op-ned baner ved Faaborg. Det er Faaborg Sejlklub, der står bag det nye nye stævne, der afvikles på Hanse Bugten i det sydfynske øhav. Det tilstræbes, at der sejles 6 op-ned-sejladser. Lørdag aften vil der være hyggeligt samvær, mad og øl i klubhuset.

Længe leget med tanken om et stævne

Erik Medelby Andersen fra Faaborg Sejlklub fortæller: "Vi har længe gået med tankerne om at afvikle et sådant stævne, da der er mange almindelige distance-kapsejlere, som ikke ved, hvor sjovt og sveddryppende det er at sejle op-ned, og der er helt sikkert en masse klassebådsbesætninger, som mangler et stævne til at træne i. I år prøver vi så at stable et stævne på benene, da vi ved, at en del Nordiske Folkebåde vil tilmelde sig, fordi det er samme farvand, som de skal sejle DM i godt 2 uger senere. Så de kan lade Folkebåden blive i Faaborg".

folkebåd

Folkebådene skal sejles DM godt 2 uger senere, så Speed Cup er en uplagt Tune-up sejlads

Erik slutter af: "Vi håber, at der desuden kommer en del andre udenbys sejlere, og vi garanterer, at mange af de lokale kapsejlere stiller op, så der er nogle at sejle imod".

Tilmelding til Speed Cup 2012 her.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Nordship Yacht
X-Yacht
Quantum Sail Design Groupe