Dragør 2star. Foto: Jan H. Nielsen

Årets Dragør 2star gennemført i frisk vind

Dragør Sejlklub og Scandinavian Yacht Center Dragør A/S gennemførte lørdag den 12. maj 2012 Dragør 2Star Saltholm Rundt med start ud fra Dragør.

14-05-2012 14:45 - Trine Søe

Med 18 tilmeldte både var der fra start stor opbakning om kapsejladsen som bliver gentaget i 2013. De 22 sømil rundt om Saltholm er en overkommelig tur for både dem, der vil kapsejle, og dem som sejler tursejlads.

Starten på årets Dragør 2Star blev planmæssigt skudt i gang kl. 11. Der var frisk vind på omkring 15 m/sek og en del mere i pustene fra nordvest, så det blev en hurtig tur rundt med Saltholm om styrbord. Flere deltagere havde også udfordringer med 4 knobs ”norden vande”, som vi siger i Dragør, og de stejle søer nord og syd for Øresundsbroen. En del deltagere valgte at blive inde grundet det hårde vejr.

Dr2star20122

Dragør 2star blevet sejlet i frisk vind

Hurtigste båd, Esmaralda (Luffe 4004) brugte kun 3 timer og 32 minutter til at tilbagelægge strækningen på 22 sømil, og sidste båd var i mål 40 minutter senere.

Resultater

Løb 1             Vinder  - Per Vilmar i Esmaralda (Luffe 4004)

Løb 2             Vinder – Anders Vognsen i Dopff (S-30)

Løb 3             Vinder – Henrik Thomsen i Erna Margrethe (Knarr)

Løb 4             Vinder – Michael Nielsen i Martha (Nordisk Familiebåd)

Overaltvinder blev Henrik Thomsen i Erna Margrethe (Knarr), der modtog en nyindstiftet vandrepokal, som hvert år vil blive uddelt til overaltvinderen af Dragør 2Star. Vandrepokalen er skænket af 2 nye æresmedlemmer af Dragør Sejlklub Rolf Ertner og Christian Aagaard.

Dr2star2012

Overaltvinderen Henrik Thomsen i Erna Margrethe (Knarr)

Vi ses i Dragør i 2013. Husk cruisingbåde uden målerbrev også er velkomne.
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Baadhuset
First Marine Lystfartøjsforsikring
Marineland