Michael hestbæk og Claus Olesen har virkelig fået gang i Star båden og ligger på en samlet femte plads inden sidste dagen ved VM i Hyeres. Foto: Per Heegaard

Starbåden tæt på OL-kval

Michael Hestbæk og Claus Olesen er meget tæt på at kvalificere den danske Starbåd til OL. De snuser endda til medaljer ved VM som slutter fredag.

10-05-2012 23:17 - Søren Øverup

En lille status her torsdag aften fortæller os at den danske duo Hestbæk/Olesen er meget tæt på at kvalificere Starbåden ved VM i Hyeres. De to har sejlet et fantastisk stævne og ligger femmer inden sidste dagen fredag. Den lader vi lige stå et øjeblik – FEMMER, konge!

Meget skal gå galt hvis ikke OL billetten er i hus, og dagens syvende plads bringer til og med de to garvede gutter op på en samlet femte, få point fra tredje pladsen.

Det er en placering der giver genlyd! Vi oplevede det selv under World Cuppen i Hyeres for 14 dage siden. Jeg kan garantere jer for – der bliver skævet til den danske båd, og flere at de meget garvede top besætninger, som er store favoritter til at tage medaljer ved OL tænker sit...Hvordan er de kommet så hurtigt så højt op i det stærke felt?

Det forsøger vi at give jer svaret på når stævnet er over. Vi skal nok få fanget Hestbæk og få en kommentar. Vi følger naturligvis op når stævnet er slut, stay tuned...

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Kolding Marinecenter - 1.300 kvm med bådudstyr
ShipShape
Herning Trailer- & Bådcenter - Hos os finder du alt på et sted!