Men at work i DEN405 med Jens Christensen vandt tune up sejladserne i Frankrig.

Men at Work vinder tune up

I dag starter det store Drage stævne i fransk Douarnenez, hvor lige godt 80 Drager deltager. Jens Christensen vandt i går tune up sejladserne med Shönherr på tredje.

02-05-2012 07:11 - Søren Øverup

Det er jo normalt ikke så godt at vinde tune up sejladserne, men det har Jens Christensen, Kim Andersen og Andy Bagger altså tænkt sig at ændre på. De vandt i går tune up sejladserne forud for det store Drage stævne i franske Douarnenez.

Vi talte med Jens Christensen umiddelbart før aftenens præmieuddeling.

Det har været noget af et omskifteligt vejr hernede kunne Christensen berette, og forleden fik vi slet ikke sejlet! Det har været koldt (syv grader, red.) og meget blæsende, men det ser ud til at være drevet over nu, og vi havde en forrygende fight med Schönherr, udtaler Christensen til Bådmagasinet. I sidste sejlads bliver Schönherr toer, og vi er heldige lige at smutte forbi som etter. Flere gange rundede vi nøjagtig samtidig, og ved gaten valgte vi hvert vores mærke. På kryds mødte vores stævn faktisk hinanden, så det kunne ikke være mere tæt.

Prinsgemalen på plads

Traditionen tro deltager prinsgemalen, naturligvis - fristes man til at skrive i dette skønne franske område, hvor Prins Henrik føler sig på hjemmebane. De franske arrangører er da tydeligt stolte over den royale deltagelse, som bestemt er med til at sætte sit præg på stævnet.

Vi følger de danske sejlere i Frankrig, som ifølge deltagerlisten, udover de tre nævnte, også tæller Valdemar Bandolovski, og så sejler Lars Hendriksen naturligvis med "Bunker-drengene". Frank Berg skulle i følge vores pålidelige kilde også være tilstede i det franske, men han fremgår dog ikke af deltagerlisten!

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Bluebay Marine
Engstrøm Biler og Både
ROLLY TASKER SAILS - Prisvenlige, stærke og lethåndterlige