Michael Hestbæk og Claus Olesen overrasker i Hyeres. Foto: Per Heegaard

Medal race: Fire danske både klar

Der deltager fire danske både i fredagens medal race her i Hyeres. To x 49'er – én 470, samt én Star. Chance for bronze i 49'er.

26-04-2012 20:13 - Søren Øverup, Hyeres

Hvis ellers vinden vil aftage en smule, skal der sejles medal race her i dag fredag. Tidspunktet kender vi endnu ikke, i race office hedder "to be announced" men alle er klar.

Krüger/Thorsell kan med lidt lykke og lidt held sejle en bronze hjem. De ligger pt. på en delt tredje plads og har performet godt, stort set i hele stævnet, senest med en serie på 2,2,3. Den anden 49'er med Nørregaard/Lang sejler også medal race fra en niende. Jeg gætter på de er lidt trætte efter at have fejret sejren i OL udtagelsen.

Jeg har lyst til at skrive - endelig et medal race til 470'eren med Henriette Koch og Lene Sommer. Det er lidt siden de to piger har sejlet medal race, så de er på rette vej, og skal nok lykkedes med at kvalificere nationen inden OL. De har som besætning for længst vundet udtagelsen.

Staren med Michael Hestbæk og Claus Olesen overrasker også. Det er jo ikke længe siden de to garvede sejlere satte sig sammen i båden, og det er da også deres enorme erfaring der kommer dem til gavn. De mangler nok en smule fart i skuden, men snu – det er de jo på banen. Der er jo ingen grund til at sejle længere end højst nødvendigt, og en samlet ottende plads inden medal race er bestemt værd at skrive hjem om.

Se fotos fra torsdagens sejladser i luft - på næste sideSkriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Tempo Bådsalg
ULLMAN SAILS DENMARK
Bojsen Møller Sails