Nissehuen sat. Mistralen trykker igennem her torsdag i Hyeres. Foto Per Heegaard

Nissehuen sat

Alle sejler der har deltaget i en kap-sejlads ved godt hvad det betyder når jeg skriver "nissehuen sat". Det er lig med ventetid! – Og ventetid, ja det er os medier ikke de bedste til at accepterer...

26-04-2012 11:14 - Søren Øverup, Hyeres

Vi er på havnen i Hyeres, til et af de helt store World Cup stævner. Der sejles i alt 7 World Cup stævner på "touren" og Hyeres har altid været et af de fedeste. Super forhold for alle sejlerne, og banerne umiddelbart uden for havnen. Godt lys til pressen, og i det hele taget et konge set-up.

Når vi har valgt at være på plads, handler det naturligvis om OL udtagelsen bliver afgjort for flere klasser. Det var bestemt planen at være på vandet og Twitte hjem til alle jer læsere - men men men, det er "Vor Herre" der bestemmer i vores sport! Nogen gange ingen vind – andre gange for meget, og for meget, det er hvad vi oplever denne torsdag formiddag.

Læs også: Hyeres: Tidligt i seng?

Læs også: Ol kampen i 49ér syntes afgjort

Der to vejrudsigter, den lokale lover mere vind, den internationale lidt mindre i løbet af eftermiddagen, jeg er bange for det er den lokale der vinder!

DR på plads

Når OL nærmer sig får sejlsporten altid mere opmærksomhed. Det oplever vi heldigvis også i år, hvor der allerede på nuværende tidspunkt har været mere dansk sejlsport i TV end normalt. De seneste par dage har Danmarks Radio sendt herfra, og vi har kunne følge sejlerne i 21.50 sporten. Vores to kollegaer fra DR drøner rundt med kameraet på skulderen, så mon ikke vi ser et par sejlere spille boule ved TORMs meeting point - i aftenens indslag.

Se "vente-fotos" fra Per Heegaard på næste side, og så fangede Per lige Laser Radialerne da de kom i havnSkriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Kolding Marinecenter - 1.300 kvm med bådudstyr
Schultz Sejlmageri
Yamaha Motor Denmark A/S