Joller og RIB's blev på land dag der blev målt mellem 12 og 15 m/s. Foto Per Heegaard

Vinden driller i Hyeres

Det fjerde ud af de syv stævner i World Cup serien skulle starte i dag i Franske Hyeres. Vores fotograf Per Heegaard ER på plads, det samme var bådene – på havnen!

22-04-2012 16:22 - Søren ØverupKilde: Fotograf Per Heegaard

 

Al for meget vind har de seneste dage drillet, og der meldes om mellem 12 og 15 sekund meter, så bådene og sejlerne blev på land i dag søndag, hvor de første sejladser burde have været afviklet.

Hyeres er jo ikke et hvilket som helst stævne. To bådtyper har den afgørende kamp om udtagelsen til OL. I 49'eren og Laser Radialen bliver det afgjort hvem der skal indstilles til DIF om deltagelse ved OL.

Matchrace pigerne får også et hårdt program, og på teamets hjemmeside skriver de:

"Vi skal for en gangs skyld møde alle 17 deltagende hold i de indledende sejladser. Det passer os fint, da vi dermed møder alle der skal til OL (undtagen de hollandske, som er beordret træning andetsteds). Men formatet har også sin hårde side: desværre er formatet for os således at vi har fri hele søndagen efterfulgt af en mandag med hele ni sejladser i træk!! Vi håber, at vinden dropper en lille smule inden. Tirsdag færdiggør vi vores indledende sejladser med at sejle de sidste syv sejladser."

Vi følger stævnet tæt, og vil være på plads i Frankrig når de afgørende sejladser onsdag, torsdag og medal race fredag afvikles.

Læs også: Hvilken 49er skal med til OL?
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Fribord- Udstyr til dig og din båd
Aalborg Yachtbureau
Scandinavian Yacht Center Dragør