En tilfreds SAP-CEO Jim Hagemann, ses her sammen med Jes Gram og Rasmus Køstner

Klar til fjerde act. i Porto

SAP Extreme Sailing Team: Teamet er vel ankommet til Porto, hvor Extreme Sailing Series afvikler den fjerde afdeling (ud af otte).Sejladserne starter torsdag d. 5. juli og fortsætter til og med søndag d. 8. Juli.

04-07-2012 17:21 - Redaktionen

Forholdene i Porto er glimrende og der skal sejles en blanding af "open water" races og de meget populære stadium races, hvor der sejles tæt på land og foran et stort publikum.

SAP Extreme Sailing Team stiller op i en ny-branded båd som der er blevet arbejdet intenst på. Teamets nye "look" vil på mange område give holdet nogle fordele og der vil ikke være noget at tage fejl af, når publikum og medier skal spotte båden i de kommende sejladser. Det nye look vil blive afsløret torsdag når sejladserne begynder kl. 11, lokal tid.

SAP Extreme Sailing Team stiller med samme besætning som i Istanbul; Jes Gram-Hansen, Rasmus Køstner, Mikkel Røssberg, Jonas Hviid-Nielsen og Pete Cumming (UK).

I ribben sidder en gammel kending, Kent Dalsbo Jørgensen som tager sig af supporten i Porto.Vejrudsigten lover lidt af hvert med let vind omkring 3-6 m/s og op til 12-14 m/s søndag. Stay tuned...
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Pantaenius Lystfartøjsforsikring
Marineland
Gori Propeller