Riggen slides også om vinteren

De fleste bådejere skal have båden på land den næste måned. Nogle forsikringsselskaber tillader, at man kan lade riggen side på båden vinteren over. Det betyder dog ikke, at du ikke skal efterse din rig.

09-10-2012 15:30 - Redaktionen

Mast og rig bliver belastet og slidt i samme omfang, når båden om vinteren står tilrigget, som den bliver i sæsonen. Derfor er det vigtigt at disse master og rigge får et grundigt tjek.

Derfor skal mast og riggen tjekkes igennem, som man normalt skal tjekke sin mast og rig, inden den sættes på båden om foråret. En del af tjekket kan ske fra dækket, men man slipper ikke for en tur i masten i bådsmandssele. Når båden alligevel skal på land, kan du lige så godt for tjekket mast og rig med det samme - så er der ro i sjælen.

Denne artikel stiller skarp på, hvad og hvordan du skal tjekke din mast og rig.

Køb artiklen - Læs artiklen "Riggen slides også om vinteren". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Læs artiklen gratis som abonnent - er du abonnent, logger du naturligvis bare ind her og læse artiklen under sektionen "Artikler for abonnenter".

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

M-center
Bluebay marine
Reese Marin  40 år med både - dit sikre valg !