De store smil var fremme, da Match Racing Denmark afholdte et kvindevent

Kvinder på bølgende vinger

Match Racing Denmark i Middelfart har netop afholdt deres populære og årligt tilbagevendende kvindeevent "Match Racing Denmark Woman". Kvinder fra hele landet dystede om æren af at kunne kalde sig vinderhold - på en dag, hvor kommunikation, samarbejde, personlig gennemslagskraft og evnen til at vælge sin rolle med omhu var i fokus.

08-09-2012 14:30 - Trine SøeKilde: Pressemeddelelse

Mænd ingen adgang! Så nemt var det, da Match Racing Denmark i Middelfart åbnede dørene for deltagere til deres populære kvindeevent "Woman", hvor kvinder fra hele landet dystede mod hinanden i kapsejladser i matchrace-både.

Designet til kvinder

Gennem årene hørte medarbejderne hos Match Racing Denmark igen og igen kvinder sige, at det kunne være dejligt med et særskilt kvinde match racearrangement. Ikke fordi det ikke er sjovt at "lege med drengene", men fordi der tit går testosteron i den, når der er mange mænd til stede. Så det valgte Match Racing Denmark at tage konsekvensen af og designe et arrangement lige efter kvindernes smag.

vinderhold

Mænd har ingen adgang til kvindernes dag i Match Race centret

Selve sejladserne afvikles på præcis samme måde, som de altid bliver, men derudover bliver der gjort et stort nummer ud af, at kvinderne skal føle sig særligt godt taget af med feminin lokaleudsmykning, sponsorerede goodiebags og præmier med indhold, der tiltaler målgruppen.

Vinden, der forsvandt ... og kom igen

Sidste torsdag lagde formiddagsholdene ud med lidt vind, som desværre løjede så meget af, at det blev svært at sejle. Afgørelsen om hvilket hold, der var vinder af sejladserne, blev således truffet ud fra, hvordan holdene rundede topmærket, inden vinden forsvandt.

matchrace2

Koncentrationen var stor blandt deltagerne

Eftermiddagssejladserne kunne byde på mere vind, og det lykkedes således at få gennemført hele tre sejladser efter træningssejladsen. Ud over at kåre de tre bedste hold både formiddag og eftermiddag, blev der uddelt en Fighterpris og en Good Spirit-pris til to kvinder både formiddag og eftermiddag.

Hvem vil du være i dag?

Efter en fælles frokost blev alle deltagende kvinder underholdt af Marianne Johnsen med foredraget "Hvem vil du være i dag?". Foredraget havde fokus på hvilke roller, vi kan vælge at møde dagen og livet med - og hvad vi får ud af at vælge en rolle frem for en anden. Lige fra Offer-Olga og Bitre Bente til Powerfulde Pia. Fra foredragets pointe om, at vi selv vælger, hvordan vi møder livet og de udfordringer, det byder på, kunne der trækkes paralleller til arbejdet ombord på en matchracebåd. Her er netop forståelsen af og fokus på roller en vigtig ingrediens, der rummer stor potentiel lærdom for deltagerne.

Matchrace – hvordan?

Matchrace er den nemmest forståelige form for kapsejlads. Bådene (hold) dyster mod hinanden i en tæt duel. Første båd over målstregen vinder. Med sytten matchracebåde og mere end 5.000 sejlende gæster årligt er Match Racing Denmark i dag Danmarks førende og største matchracecenter med mere end 30.000 sejlende gæster siden 2005. Match Racing Denmark blev etableret i 1996 og har gennemført flere hundrede events og stævner, herunder ca. 100 teambuildingevents hvert år med medarbejdere fra et stort og bredt udvalg af danske virksomheder. Den 6. til 10. august næste år afholder Match Racing Denmark Nations Cup i samarbejde med den internationale sejlsportsunion ISAF, Sport Event Danmark, Udvikling Fyn Sport & Event samt alle ejerklubberne.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Bluebay Marine
Tempo Bådsalg
Sunway Seatravel