Risbjergs stand i Fredericia Messecenter i 2011. Foto: Trine Søe

Fremgang i salget hos Risbjerg - der er klar til Fredericia Boat Show

Selvom der er et stykke tid til forårets bådudstiling i Fredericia, så er blandt andet Risbjerg ved at forberede sig. Næsten hele paletten af sejl- og motorbåde bliver præsenteret, når Risbjerg udstiller på Fredericia Boat Show 2013 til foråret. Derudover importerer Risbjerg nu det amerikanske bådmærke Searay.

03-08-2012 12:30 - Trine SøeKilde: Pressemeddelse Risbjerg

Silkeborg-virksomhedens trumfkort har i flere år været sejlbådene fra verdens største bådværft, nemlig franske Beneteau. Bådene bygges på syv værfter langs den franske vestkyst, og naboskabet til det ofte rå og blæsende Atlanterhav giver perfekte muligheder for at teste og udvikle bådtyperne. Beneteaus program består af tre modelrækker – Oceanis, First og Sense – som dækker alle tænkelige sejlerbehov og spænder vidt pris- og størrelsesmæssigt. Alle tre serier bliver naturligvis rigt repræsenteret i Fredericia næste år.

Risbjerg1

Fredericias nyrenoverede lystbådehavn dannede rammen, da Ole Risbjerg (th) tidligere på sommeren leverede en 41-fods Beneteau til en kunde.

Risbjerg importere nu Searay

"Desuden glæder vi os meget til at vise publikum et bredt udsnit af Searay motorbåde, som vi har overtaget importen af her først på sommeren", fortæller Ole Risbjerg. Amerikanske Searay er blandt verdens største producenter af motorbåde, og programmet spænder fra mindre, trailerbare både til de store luksusyachts.

Ser frem mod bådudstillingen i Fredericia

2012 bliver ikke et jubelår for bådbranchen, og som alle andre oplever Risbjerg også et vanskeligt marked. Ikke desto mindre ligger silkeborgenserne 30-40 procent over niveauet på samme tidspunkt sidste år. "Vi har nogle anerkendte kvalitetsmærker, som altid sælger på et vist niveau, også i udfordrende tider", påpeger Ole Risbjerg, som ser med forventning frem mod Boat Show 2013 i Messe C Fredericia.

"Vi har altid haft rigtig gode bådudstillinger i Fredericia – bedre end i København. Vi får altid solgt et antal både i Fredericia, skabt en masse gode kontakter – og så tror vi på vigtigheden af at vise flaget og profilere sig, også i et udfordret marked", slutter Ole Risbjerg.

Boat Show 2013 finder sted over to weekender 22.-24. februar og 1.-3. marts 2013 i Messe C Fredericia. Der er tale om en jubilæumsudstilling, idet det er nummer 25 i rækken af Boat Shows.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Topdanmark - Bådforsikring til fast lav pris
North Sails
Gori Propeller