30.000 betalende gæster har været igennem Match Racing Denmark i Middelfart. Foto: Øyvind Bordal

Millionomsætning – på matchrace!

Match Racing Denmark i Middelfart har haft 30.000 betalende gæster til matchrace-events. Hvordan kan det egentlig lade sig gøre?

28-07-2012 07:00 - Trine Søe

Et eventbureau ejet af seks sejlklubber i Trekantområdet har fem fuldtidsansatte, og omsatte sidste år for seks millioner kroner. 700.000 kroner gik til sejlere, der arbejder som skippere under de matchrace-events for virksomheder, som matchrace centret arrangerer.

Støtter sejlsporten

Den slags succeshistorier er der rigtig langt imellem i dagens sejlsport og bådbranche, og derfor var der god grund til at besøge direktør Jens Henrik Lund i Middelfart. I et stort interview i det seneste nummer af Bådmagasinet fortæller han, hvordan det er gået til, at 30.000 gæster har været igennem de matchrace forløb, som eventbureauet sælger. Og han fortæller også, hvordan den værdiskabning kommer sejlsporten til gode, og støtter op om aktiviteterne i de sejlklubber som står bag.

Køb artiklen - Læs artiklen "". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Køb online udgave - Du kan læse Bådmagasinet, hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Køb iPad magasin - Læs Bådmagasinet på din iPad. iPad magasinet downloades som pdf, der kan gemmes i iBooks app'en på din iPad.

Er du abonnent, logger du naturligvis bare ind her og læser artiklen, hvis ikke du lige har dit Bådmagasinet ved hånden.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Djurs Polstring Nyt til din båd.
Køge Boat Center
John Mast