Bagsiden: Beviseligt har redaktør Hr. Øverup en ganske kort hukommelse ...

En mail tikkede ind fredag med overskriften "Go'morgen Lassen" - her skulle de røde alarmlamper allerede begynde at blinke hysterisk. Mange års erfaring fortæller mig, at når ældre redaktører bliver venlige, så er der røg i køkkenet.

13-01-2012 13:19 - Nicolai Lassen


Hr. Øverup fortsatte: "Her sidder jeg en herlig fredag morgen – solen skinner, men det er li'som der mangler noget ...? Og plus'li går det op for mig - BAGSIDEN. Hvornår har vi en aftale om at starte 'igen' – efter en god og forhåbentlig veloverstået juleferie ...?"

Al den venlighed fra den cigarrygende redaktør hr. Øverup, der uge efter uge beklager sig over mine indfald og læserens udfald – især dem der lander i hans mailboks, eller endnu værre optager hans telefon. Men der skjuler sig nok en lille smule masochist bag redaktørens ansigt - nok fordi "Bagsiden" er en bekræftelse på, at der fortsat er en smule liv i sejlsporten – eksistensgrundlaget for det gode magasin "Bådmagasinet" og ja, hr. Øverup.

Så når budskabet fra redaktøren siger "Bagsiden" nu, er der jo en ting at gøre: Adlyde straks? Derfor "Godt nytår" til alle læsere og kommentatorer. Jeg skal ydmygt forsøge at komme med klare holdninger i 2012, åbne dine øjne for dårskaben i dansk sejlsport. Rose de mange, der heldigvis skal roses i dansk sejlsport, og skose resten af de ufattelig uduelige hundehoveder, der ofte befolker de danske havne og sejlsporten i al almindelighed.

Både hr. redaktør og undertegnede ved godt at mange læsere er lidt skizofrene omkring "Bagsiden", især dem som er taget under "behandling". Ofte får "Bagsiden" kritik for at være skarp i retorikken og – erkender jeg da åbent - med masser af personlighed. Også i 2012 vil "Bagsiden" en sjælden gang eller to - falde ned under "bæltestedet", men det er også en del af naturen og energien i "Bagsiden". Dansk sejlsport har alt for mange mumietrolde, der aldrig tør komme med en klar holdning. Derfor vil den gamle redaktør også i 2012 komme til at lægge ører til meget skarpe udbrud mod mig som person og "Bagsiden" som medie. Jeg tror nu nok, at Øverup overlever en sæson til? Faktum er, at mange brokker sig, men lige så meget faktum er det, at "Bagsiden" er ekstrem populær på baadmagasinet.dk.Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

3 Kommentarer

#1 - Sendt d. 01-13-2012 - Kl. 14:20 af Rasmus
Velkommen tilbage Lassen, jeg glæder mig til de næste fredage og de betragtninger om andedammen. Elsker når du tagerfat i redaktøren, og ser frem til dine betragtninger om sejlsportens aldersdomshjem. Håber også du kigger på bdr. Toft, det lugter af skandale. Brøndby, pas på Lassen er tilbage
#2 - Sendt d. 01-13-2012 - Kl. 15:47 af jems a
Fedaktøren giver da lassen tørt på. Se billedet; et båthornn
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

DBC Marine
Bluebay marine
Danae Yacht